Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=перепелині яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Політико, С. В.
Унікальні властивості перепелиних яєць / С. В. Політико> // Виховна робота в школі. - 2013. -
№ 4
. - С. 54
ББК
4 + 5
Рубрики:
Медицина--Раціональне харчування
Кл.слова (ненормовані):
перепелині
яйця
Анотація:
В статті розкрито цілющі властивості перепелиних яєць.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Фролова, И.
Высокобелковые корма увеличивают яичную продуктивность перепелов [Текст] / И. Фролова, А. Аристов> // Сучасне птахівництво. - 2015. -
№ 7/8
. - С. 17-18 : ілюстр., табл.
Рубрики:
Птахівництво--Перепели--Корми
Кл.слова (ненормовані):
яєчна продуктивність
--
перепелині
яйця
--
білкові корми
--
комбікорми
Дод.точки доступу:
Аристов, А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Рябоконь, Ю. А.
Факты о пользе употребления яиц [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 4/5
. - С. 42-46 : табл.
Рубрики:
Птахівництво--Продукти птахівництва--
Яйця
Яйця
--Якість--Користь
Кл.слова (ненормовані):
перепелині
яйця
--
дієтичний продукт
--
курячі
яйця
Анотація:
Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Менжик, Т.
Визначне положення [Текст] : селекція та генетика / Т. Менжик, Л. Попова> // Наше птахівництво. - 2017. -
№ 4
. - С. 16-19 : ілюстр., табл.
Рубрики:
Птахівництво--Перепели--Селекція
Кл.слова (ненормовані):
перепелині
яйця
--
ембріон
--
виводимість яєць перепелів
--
інкубаційні якості яєць перепелів
Анотація:
На інкубаційні якості перепелиних яєць суттєво впливає те, у якому положенні їх зберігають, а також строки й умови їх зберігання.
Дод.точки доступу:
Попова, Л.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)