Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Подолян, Ю.
    М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк // Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми
   М'ясні продукти--Птахопродукти

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- годівля -- пробіотик -- якість м'яса
Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.


Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Вознюк, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Войтенко, С.
    Ретроогляд оцінювання якості м'яса свиней миргородської породи [Текст] / С. Войтенко // Тваринництво України. - 2013. - № 7/8. - С. 9-13 : ілюстр.
Рубрики: Тваринництво
   Свинарство

   Селекція

Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса -- миргородська порода -- свині -- фізико-хімічні показники
Анотація: У статті розглянуто питання якості м'яса свиней миргородської породи як за чистопородного розведення, так і схрещування чи гібридизації з тваринами різного напряму продуктивності. Проаналізовані результати власних досліджень та ряду інших авторів вказують на високу енергетичну поживність м'яса свиней миргородської породи, високий вміст жиру та втрати при кулінарній обробці за нижчої ніжності та інтенсивності забарвлення, порівняно із помісними тваринами чи спеціалізованими лініями м'ясного напряму продуктивності.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Радченко, М. Н.
    Влияние скорости роста в эмбриональный период на выращивание бройлеров [Текст] / М. Н. Радченко, А. Б. Мальцев, А. Б. Дымков // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 9. - С. 27-28 : ил. - Библиогр.: с. 28
Рубрики: Птахівництво
   Селекція

   Ембріогенез

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- інкубація -- якість м'яса


Дод.точки доступу:
Мальцев, А. Б.; Дымков, А. Б.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Войтенко, С.
    Ефективне поєднання різнопородних свиней м'ясної продуктивності [Текст] / С. Войтенко, М. Петренко // Тваринництво України. - 2013. - № 11. - С. 10-14 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики: Тваринництво
   Свинарство

   Показники

Кл.слова (ненормовані):
чистопородні і гібридні свині -- підбір -- продуктивність -- якість м'яса
Анотація: Висвітлено результати вивчення продуктивності свиней за внутріпородного та міжпородного підбору, кращі варіанти поєднання маток та кнурів за їх використання в умовах промислового господарства.


Дод.точки доступу:
Петренко, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


   
    Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу - 65 [Текст] // Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 150-151 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 46+42
Рубрики: Аграрна наука--Наукоємність виробництва
   Тваринництво--Велика рогата худоба--Економічна оцінка

   Рослинництво--Вирощування --Україна

Кл.слова (ненормовані):
родючість ґрунтів -- якість м'яса -- аграрне виробництво
Анотація: Розглянуто наукову діяльність Шебаніна В'ячеслава Сергійовича, відомого вченого в галузі аграрної сфери, доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента НААН, заслуженого діяча науки і техніки України, ректора Миколаївського національного аграрного університету, якому виповнилося 65 років.


Знайти схожі

6.


    Абалдова, В. А.
    Влияние типа обвалочной установки на содержание соединительной ткани и пищевую ценность мяса механической обвалки [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 12. - С. 42-44 : ил., табл.
Рубрики: М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- пристрої для обвалювання м'яса -- якість м'яса
Анотація: Мясо птицы механической обвалки имеет высокую биологическую ценность и, следовательно, может широко использоваться при производстве мясных продуктов. Мясо птицы механической обвалки с хорошими технологическими свойствами и химическим составом, оптимальным уровнем костных включений и их размеров из одного и того же сырья при соблюдении нормативных выходов можно получить на установках Уником-500, Баадер, ДМР-45.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)