Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=імбир<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.


    Ільченко, Н. В.
    Готуємося до літніх застуд: лікуальні властивості спецій та прянощів [Текст] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2015. - №10. - С. 5-6
Рубрики: Смакові продукти--Лікувальні властивості
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- чорний перець -- перець чилі -- гвоздика -- кориця -- фенхель -- кардамон -- шафран -- куркума
Анотація: Прянощі та спеції мають ряд корисних властивостей та досить безпечні у користуванні.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Семінович, Алла.
    Корисні продукти осені [Текст] / Алла Семінович, Лілія Богданович // Безпека життєдіяльності. - 2015. - № 11. - С. 6-7 : іл.
Рубрики: Харчові продукти--Овочі та фрукти--Корисні властивості
Кл.слова (ненормовані):
яблука -- гарбуз -- журавлина -- часник -- імбир -- пастернак -- капуста -- картопля -- кориця -- перець
Анотація: Восени різноманіття фруктів та овочів допомагає організму людини адаптуватись до зміни погоди, наближення зими. У статті перераховані продукти, які завжди повинні бути на осінньому столі.


Дод.точки доступу:
Богданович, Лілія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Костеров, Виктор.
    Корень мужества [Текст] : [имбирь] / Виктор Костеров // Здоровый образ жизни в Украине. - 2016. - № 6. - С. 8 : фот.
Рубрики: Фітотерапія
Кл.слова (ненормовані):
лікарські рослини -- імбир
Анотація: Статья о лечебных свойствах корня имбиря.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Имбирь возвращает память и укрепляет сосуды [Текст] // Целитель. - 2017. - № 1. - С. 25-26 . - ISSN 1996-5540
Рубрики: Фітотерапія--Лікування
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- пряні рослини -- лікарські рослини -- народна медицина


Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

5.


    Скиталінська, Оксана (лікар-дієтолог).
    Напій щасливого довгожителя - ферментований квас [Текст] / О. Скиталінська // Публика. - 2017. - № 35. - С. 29. - Зміст: Рецепт буряково-малиново-полунично-грушево-імбірного квасу
Рубрики: Дієтологія--Дієтичне харчування
Кл.слова (ненормовані):
столовий буряк -- малина -- полуниця -- груша -- імбир
Анотація: Відомий український лікар-дієтолог веде сторінку в соціальній мережі Facebook, де дає корисні поради щодо того, як харчуватися правильно й зберегти активність і здоров'я до глибокої старості.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

6.


    Бех, Н. С.
    Спосіб отримання асептичної культури імбиру in vitro [Текст] / Н. С. Бех, М. О. Коцар, М. В. Роїк // Вісник аграрної науки. - 2017. - № 9. - С. 40-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рослинництво--Імбир--Вирощування--Україна
Анотація: Розроблено умови стимулювання сплячих бруньок на корневищах імбиру та спосіб отримання асептичної культури імбиру in vitro.


Дод.точки доступу:
Коцар, М. О.; Роїк, М. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Роїк, М. В.
    Клональне мікророзмноження імбиру в умовах in vitro [Текст] / М. В. Роїк, Н. С. Бех, М. О. Коцар // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 6. - С. 41-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Імбир--Клональне мікророзмноження
Анотація: Стаття розробляє метод клонального мікророзмноження імбиру для отримання якісного садивного матеріалу.


Дод.точки доступу:
Бех, Н. С.; Коцар, М. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Роїк, М. В.
    Добір генотипів імбиру, толерантних до абіотичних стресових факторів в умовах in vitro [Текст] / М. В. Роїк, Н. С. Бех, М. О. Коцар // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 40-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Імбир--Добір генотипів--Стресові фактори--Толерантність
Анотація: У статті розроблюються методичні основи для скринінгу на толерантність до посухи та холоду імбиру in vitro.


Дод.точки доступу:
Бех, Н. С.; Коцар, М. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Кіслов, Дмитро.
    Зимові вітаміни: допомагаємо імунітету [Текст] / Дмитро Кіслов // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 2. - С. 3-6 : іл.
Рубрики: Вітаміни--Імунітет
Кл.слова (ненормовані):
"правильні" продукти -- вітамінні комплекси -- овочі -- заморожені фрукти та ягоди -- квашена капуста -- морепродукти -- зелена цибуля -- цитрусові -- ківі -- гранат -- імбир -- зелений чай -- молоко
Анотація: Найкращий спосіб поліпшити своє самопочуття взимку, допомогти організму протистояти застудам і вірусам - це збагатити свій раціон "правильними" продуктами, що зберігають максимальну кількість необхідних вітамінів!


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Руденко, Надія.
    Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4 : іл.
Рубрики: Авітамінози--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
додаткова вітамінна підтримка -- курячі яйця -- авокадо -- капуста -- цитрусові -- шипшина -- сочевиця -- горіхи -- рослинне молоко -- імбир
Анотація: З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Челябієва, Вікторія.
    Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 281-285 : табл. - Бібліогр.: с. 284
УДК
Рубрики: Жири--Біологічна цінність --Оцінка якості
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- куркума -- масло какао -- рослинно-жирові суміші
Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.


Дод.точки доступу:
Ольшевська, Світлана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)