Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Челябієва, Вікторія.
    Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. - № 4. - С. 211-217 : табл. - Бібліогр.: с. 216 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Кондитерські вироби--Антиоксиданти
Кл.слова (ненормовані):
антоціани -- інгредієнти -- спиртовий екстрат


Дод.точки доступу:
Костюченко, Анна; Семенюк, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Челябієва, Вікторія.
    Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів [Текст] / Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко // Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 280-286 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 284-286
УДК
Рубрики: Кисломолочні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
мікрофлора -- молочнокислі бактерії -- кефір -- житня закваска


Дод.точки доступу:
Щерба, Людмила; Оляченко, Тетяна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Челябієва, Вікторія.
    Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 281-285 : табл. - Бібліогр.: с. 284
УДК
Рубрики: Жири--Біологічна цінність --Оцінка якості
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- куркума -- масло какао -- рослинно-жирові суміші
Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.


Дод.точки доступу:
Ольшевська, Світлана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)