Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Челябієва, Вікторія$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Челябієва, Вікторія.
    Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. - № 4. - С. 211-217 : табл. - Бібліогр.: с. 216 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Кондитерські вироби--Антиоксиданти
Кл.слова (ненормовані):
антоціани -- інгредієнти -- спиртовий екстрат


Дод.точки доступу:
Костюченко, Анна; Семенюк, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 150-158 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Якість--Контроль--Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
дезінформація -- консерванти -- йодометричний метод
Анотація: У статті показана доцільність використання методу тонкошарової хроматографії для аналізу якісного й кількісного складу харчових продуктів. Метод відрізняється простотою виконання, невисокою вартістю, дозволяє одночасно досліджувати декілька проб речовин і може застосовуватись як експрес-метод.


Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Тимкова, Ірина; Савченко, Олеся; Челябієва, Вікторія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Челябієва, Вікторія.
    Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба [Текст] / Вікторія Челябієва, Катерина Соседова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 3. - С. 251-257 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 256
УДК
Рубрики: Хліб--Виробництво--Борошно--Бобові культури
Кл.слова (ненормовані):
сочевиця -- мікробіологічні процеси -- біуретовий метод -- якість хліба


Дод.точки доступу:
Соседова, Катерина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого [Текст] / О. Савченко [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2018. - № 4. - С. 230-237 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 235-237
УДК
Рубрики: Хліб--Технології
Кл.слова (ненормовані):
закваска спонтанного бродіння -- мікроелементи -- вітаміни -- якість хліба


Дод.точки доступу:
Савченко, Олеся; Лемеш, Марина; Гунько, Дмитро; Сиза, Ольга; Челябієва, Вікторія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Челябієва, Вікторія.
    Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів [Текст] / Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко // Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 280-286 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 284-286
УДК
Рубрики: Кисломолочні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
мікрофлора -- молочнокислі бактерії -- кефір -- житня закваска


Дод.точки доступу:
Щерба, Людмила; Оляченко, Тетяна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Челябієва, Вікторія.
    Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 281-285 : табл. - Бібліогр.: с. 284
УДК
Рубрики: Жири--Біологічна цінність --Оцінка якості
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- куркума -- масло какао -- рослинно-жирові суміші
Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.


Дод.точки доступу:
Ольшевська, Світлана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)