Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=забійний вихід<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Машкін, Ю. О.
    Вплив пробіотика "Протекто-Актив" на забійні та м'ясні якості курчат-бройлерів [Текст] / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, В. М. Гордієнко // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 4. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики: Птахівництво
   Пробіотики

   Кури

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- пробіотики -- передзабійна жива маса -- забійний вихід -- маса тушки -- субпродукти


Дод.точки доступу:
Каркач, П. М.; Гордієнко, В. М.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Вдовиченко , Ю.
    Південна м'ясна порода ВРХ - в органічному агровиробництві [Текст] / Ю. Вдовиченко , Л. Омельченко, О. Жукорський // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 2-6 : табл. - Бібліогр.: с. 6
Рубрики: Велика рогата худоба
   М'ясне скотарство

   Молочне скотарство

Кл.слова (ненормовані):
органічне виробництво -- генотип -- інтенсивність -- енергія росту -- забійний вихід -- забруднювачі хімічної природи -- ГДК
Анотація: Наведені матеріали стосовно господарського, економічного та екологічного ефекту використання генотипів південної м'ясної породи великої рогатої худоби в системі органічного виробництва. Установлена висока інтенсивність та енергія росту молодняку лише за рахунок пасовищних кормів, висока поживна та енергетична цінність 1 кг яловичини, наявність в м'ясі хімічних забруднювачів нижче ГДК.


Дод.точки доступу:
Омельченко, Л.; Жукорський, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Вдовиченко, Ю.
    Інтенсивність росту та м'ясна продуктивність південної м'ясної породи худоби [Текст] / Ю. Вдовиченко // Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 27-30 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 46
Рубрики: Скотарство м'ясне--Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
енергія росту -- забійний вихід -- коефіцієнт м'ясності -- поживна цінність -- хімічний склад яловичини
Анотація: Йдеться про інтенсивність та енергії росту, забійних і м'ясних якостей, хімічного складу, поживної цінності яловичини від бугайців південної м'ясної породи при вирощуванні на степових пасовищах.


Знайти схожі

4.


    Крук, О.
    М'ясна продуктивність бичків української м'ясної породи за різної фактичної живої маси перед забоєм [Текст] / О.Крук // Тваринництво України. - 2015. - № 1/2. - С. 5-8 : фот., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Продуктивність
   Племінне тваринництво

Кл.слова (ненормовані):
фактична жива маса -- забійна маса -- чистий приріст -- забійний вихід
Анотація: Досліджено вплив живої маси перед забоєм бичків української м'ясної породи на їх м'ясну продуктивність. Встановлено, що вихід туші, внутрішнього жиру, м'якоті вищого і 1 сортів зі збільшенням фактичної живої маси збільшується.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Крук, О.
    М'ясність телят української чорно-рябої молочної породи різного віку [Текст] / О. Крук // Тваринництво України. - 2015. - № 5. - С. 26-29 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 29
Рубрики: Велика рогата худоба--Телята
   М'ясне скотарство--Телята

Кл.слова (ненормовані):
забійна маса -- забійний вихід -- чистий приріст
Анотація: Зі збільшенням віку бичків української чорно-рябої молочної породи перед забоєм від 20 до 24 місяців чистий приріст маси туші і вміст кісток в тушах мають тенденцію до зменшення, м'язової тканини вищого та першого сортів, сполучної і жирової - до збільшення.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Лучин, І.
    Морфологічні показники тушок молодняку кролів за інтенсивної технології вирощування [Текст] / І. Лучин, Л. Дармограй // Тваринництво України. - 2015. - № 9. - С. 9-12 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 12
Рубрики: Дрібне тваринництво--Кролівництво--Вирощування
Кл.слова (ненормовані):
інтенсивні технології -- скоростиглість -- генотип кроликів -- забійний вихід -- вихід шкури -- морфологічні показники
Анотація: Морфологічні показники тушок молодняку кролів при забої в 2-, 3-, і 4-місячному віці різнилися по всіх чотирьох генотипах, забійні властивості трьохпородних помісей в 3-місячному віці були на 3,5 - 12, 3 % вищі, ніж у чистопородних (контроль), морфологічні показники тушок кролів визначили здатність переважаючого генотипу не лише до інтенсивного росту, але і до більш високої м'ясної продуктивності в умовах інтенсивної технології виробництва кролятини.


Дод.точки доступу:
Дармограй, Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Китаєва, А.
    Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
Рубрики: Вівчарство--Породи --Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
помісь -- гісарська -- мериноландшаф -- забійні якості -- забійні вихід -- забійний вихід -- калорійність -- потомство -- баранці
Анотація: Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %.


Дод.точки доступу:
Сусол, Р.; Слюсаренко, І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)