Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (417)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (11)Електронний каталог книг іноземними мовами (31)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 123
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


   
    Delicious Easter Cooking [Text] // English for everybody. - 2009. - № 3. - P. 18
Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія
Кл.слова (ненормовані):
вніб 6

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)


Знайти схожі

2.


   
    Delicious Easter Cooksng [Text] // English for everybody. - 2009. - № 3. - P. 18
Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія
Кл.слова (ненормовані):
вніб 6

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)


Знайти схожі

3.


    Делеринс, Г.
    Божий одуванчик [Текст] : повара в Европе и Америке закупают скромные желтые цветы для дорогого ужина / Г. Делеринс // Огонек. - 2009. - № 1. - С. 61
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
Анотація: Рецепты салата и омлета из одуванчиков.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

4.


    Хоботова, Л.
    Фирменное блюдо патриотов [Текст] / Л. Хоботова // Вокруг света. - 2009. - № 5. - С. 129-132 : фот. цв.
ББК 36 + 63.5
Рубрики: Кулінарія--Бразилія
Анотація: Национальная кухня Бразилии.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

5.


    Нестеренко, Т.
    Символічне значення куті в обрядовій їжі української кухні [Текст] : страви з крупів. 7 клас / Т. Нестеренко // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2009. - № 1. - С. 36-38
ББК 74
Рубрики: Обрядова кулінарія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

6.
36
Г 34


    Гендин, А.
    Усы или клешни? Из жизни морских продуктов [Текст] : Чем омар отличается от лобстера, а лангуст от креветки? Что такое нулева устрица? Как правильно приготовить и употребить морских обитетелей? / А. Гендин // В мире науки. - 2009. - N 9. - С. 91-93 . - ISSN 0208-0621
ББК 36

Кл.слова (ненормовані):
морські тварини -- кулінарія
Анотація: Кулинарные технологии приготовления морепродуктов.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.
36
П 17


    Папченко, А.
    Донья паэлья [Текст] / А. Папченко // Вокруг света. - 2010. - N 3. - С. 125-129
ББК 36

Кл.слова (ненормовані):
ІБВ -- Іспанія -- кулінарія
Анотація: Традиционное испанское блюдо паелья.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

8.
52
О-97


    Ощенко, Г.
    Источник долгожительства [Текст] / Г. Ощенко // Физкультура и спорт. - 2010. - N 2. - С. 21. . - ISSN 0130-5670
ББК 52
Рубрики: Лікувальна кулінарія
Кл.слова (ненормовані):
ВДСГН -- овес

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

9.
78
Ч-61


    Чиляева, Е. В.
    Газетный фонд Библиотеки Академии наук: прошлое и настоящее [Текст] / Е. В. Чиляева // Библиография. - 2010. - N 1. - С. 28-32 . - ISSN 0869-6020
ББК 78
Рубрики: Газети
   Наукова бібліотека

   Мікрохвильова кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
ібв

Є примірники у відділах: всього 1 : ВНІБ (1)
Вільні: ВНІБ (1)


Знайти схожі

10.
83
Б 11


    Бідасюк, Н.
    Американська література південно-азіатської діаспори: кулінарний дискурс [Текст] / Н. Бідасюк // Слово і час. - 2010. - N 11. - С. 59-68. . - ISSN 0236-1477
ББК 83
Рубрики: Літературознавство
Кл.слова (ненормовані):
ібв -- етноси -- кулінарія

Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

11.
36
Н 49


    Неліна, В.
    Зелений король [Текст] / В. Неліна // Україна молода. - 2011. - N 92. - С. 14.
ББК 36 + 4
Рубрики: Овочі--Кулінарія--Шпинат
Кл.слова (ненормовані):
ібв
Анотація: Про користь шпинату та рецепти блюд з нього.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

12.


    Охотський, Б. О.
    Медова кухня [Текст] / Б. О. Охотський // Пасіка. - 2011. - № 8. - С. 27
Рубрики: Пасічництво--Пасіки--Кулінарія
Кл.слова (ненормовані):
Фрукти з медом -- каша з медом -- млинці з медом
Анотація: В статті йдеться про поради щодо корисного вмісту меду та пропонується рецепт страви з медом.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

13.


    Сычева, Л.
    Земляная груша - можно скушать [Текст] / Л. Сычева // Физкультура и спорт. - 2011. - № 9. - С. 22-23
Рубрики: Топінамбур--Лікувальна кулінарія--Вирощування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

14.


    Кутнякова, Т. І.
    Обрядова святкова їжа [Текст] : година спілкування / Т. І. Кутнякова // Вивчаємо українську мову та літературу. - 2011. - № 29. - С. 23-26
Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія--Україна
Анотація: Година спілкування, мета якої ознайомити учнів із різдвяними святами, обрядовими стравами, пов’язанними з цими святами; розвивати дослідницькі навички учнів, їхню творчу уяву; виховувати інтерес до культурної спадщини народу.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

15.


    Олефиренко, Татьяна.
    Красота на сьедение [Текст] / Татьяна Олефиренко // Вокруг света. - 2011. - № 10. - С. 214-218
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Квіти
Анотація: Бутоны тюльпанов - на закуску, телятина под соусом из маргариток - на горячее, засахаренные фиалки и щербет из лепестков роз - на десерт. Это не фантазия сказочника. Это то, что сегодня подают во многих хороших ресторанах.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

16.


    Гриценко, І.
    Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках обслуговуючих видів праці [Текст] / Ірина Гриценко // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2012. - № 3. - С. 8-9
Рубрики: Трудове виховання--Класно-урочна система--Загальноосвітні навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- активізація -- методи навчання


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

17.


    Бебехер, Юлия.
    Израильская фалафельная [Текст] / Ю.Бебехер // Вокруг света. - 2012. - № 6. - С. 40-44 : фото.цв.
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Національні страви--Ізраїль--Ліван
Анотація: Израиль и Ливан давно ведут споры о том, кто из них имеет право называть фалафель национальным блюдом, но далеки от согласия.А фалафельная как малый бизнес была и остается символом Израиля.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

18.


    Білоус, Оксана.
    Випікаємо печатний пряник / О. Білоус // Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - 6-8. - (Вкладка: Українська народна випічка) : фото
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Випічка
Кл.слова (ненормовані):
печатний пряник
Анотація: Дана стаття містить рецепти випікання печатного пряника Оксани Білоус.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

19.


    Кобальчинська, Романа.
    Українське обрядове печиво / Р. Кобальчинська // Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - 2-5. - (Вкладка: Українська народна випічка) : фото
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Випічка
Кл.слова (ненормовані):
печиво
Анотація: Дана стаття містить рецепти Романи Кобальчинської обрядових пряників.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

20.


   
    Вісім гірких продуктів: гірко - означає корисно [Текст] // Українське слово. - 2013. - 27 лют.-5 берез.(№ 9). - С. 12. - Зміст: Редька - загальнозміцнювальний засіб ; Хрін - вбиває хвороботворні бактерії, знімає запалення ; Гірчиця - від нервів ; Грейпфрукт - для стрункої фігури ; Чай - для здоров'я кісток ; Кава - для профілактики діабету ; Пиво - для збереження зору ; Темний шоколад - для запобігання серцевим захворюванням і зміцнення судин. - Подібна публ. в газ."Правда Украины" . - 2013. - 1 март. - С.8.
ББК 36 + 5
Рубрики: Смакотерапія
   Кулінарія--Продукти



Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)