Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Труш, Ю. Л.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14
1.


    Труш, Ю. Л.
    Обгрунтування основних проблем та аналіз хлібопекарської галузі в Україні під час економічної кризи [Текст] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. - N 1. - С. 98-101. - Библиогр.: с. 101
Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарське виробництво -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Труш, Ю. Л.
    Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів у системі менеджменту якості [Текст] / Ю. Л. Труш // Проблеми науки. - 2010. - N 4. - С. 45-47. - Бібліогр.: с.47
Кл.слова (ненормовані):
якість -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Труш, Ю. Л.
    Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції [Текст] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 4. - С. 172-175 : ілюстр. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібні вироби
Кл.слова (ненормовані):
класифікація -- прибуток -- споживання

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Труш, Ю. Л.
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185-186
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
планування -- якість -- продукція -- підхід -- галузь


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Левченко, Ю. Г.
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Бібліогр.: 11 назв
ББК 65.9(4Укр)306.7
Рубрики: Економіка підприємства хлібопекарської галузі--Кадри підприємства--Управління персоналом--Україна
Анотація: У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю. Л.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Труш, Ю. Л.
    Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 9. - С. 106-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109
Рубрики: Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
маркетингова політика -- організація виробництва -- праця -- підприємство -- система


Дод.точки доступу:
Левченко, Ю. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Труш, Ю. Л.
    Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 12. - С. 274-279 : табл. - Бібліогр.: 10 назв
Рубрики: Економіка підприємства в Україні--Персонал -- Кадри організації--Управління персоналом
   Організація виробництва--Продукція -- Якість продукції -- Управління якістю

Анотація: У статті вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.


Дод.точки доступу:
Григорців, М. В.; Осадчук, О. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Труш, Ю. Л.
    Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 3. - С. 47-51. - Бібліогр. с. 51 (5 назв)
Рубрики: Підприємства--Управління якістю
Анотація: Запропоновано варіант оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю на підприємствах, за рахунок показників які включають оцінку по стадіям життєвого циклу продукції.


Дод.точки доступу:
Григорців, М.В.; Осадчук, О.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Заїнчковський, А. О.
    Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 4. - С. 336-40. - Бібліогр. с. 40 (6 назв)
Рубрики: Інноваційний менеджмент
   Продукція--Проектні роботи--Якість

   Пректно-конструкторські документи

Анотація: В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю.Л.; Левченко, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Марченко, І. С.
    Економічний механізм формування та використання грошових потоків [Текст] / І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 12. - С. 154-157. - Бібліогр. с. 157 (12 назв)
Рубрики: Грошовий обіг
   Фінансовий менеджмент

Анотація: В статті досліджені особливості використання грошових потоків на підприємстві в умовах, які сформувались. Узагальнено групи чинників, які формують грошові потоки та викладено їх зміст. Проведено аналіз використання грошових потоків з точки зору різних авторів. Сформовано висновок про необхідність управління грошовими потоками на підприємстві та визначено загрози не виконання поставлених задач до них.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю.Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Труш, Ю. Л.
    Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах [Текст] / Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 123-127. - Бібліогр. с. 127 (7 назв)
Рубрики: Продукція--Якість
Анотація: Запропоновано на основі накопиченого досвіду дослідити і сформувати власну систематизацію теоретичних постулатів в історії розвитку теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах.


Дод.точки доступу:
Осадчук, О.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

12.


    Труш, Ю. Л.
    Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу [Текст] / В. Д. Мусієнко, А. С. Щербакова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 9. - С. 87-92. - Бібліогр.: с. 91 (6 назв)
Рубрики: Продукція--Якість
Анотація: Якість продукції - це найважливіший показник діяльності підприємства. Підвищення якості продукції значною мірою визначає роль підприємства в умовах ринку, темпи науково-технічного прогресу, зростання ефективності виробництва, економію всіх видів ресурсів, що використовуються на підприємстві. Зростання якості продукції - характерна тенденція роботи всіх провідних підприємств світу. Встановлено, що врахування процесів, які відбуваються на всіх стадіях життєвого циклу якості продукції визначають якість готової продукції підприємств харчової промисловості. Розглянуто складові якості продукції, серед яких: визначення потреб ринку [якість вибору споживача); якість проектування продукту; якість сировини, яка надійшла у виробництво; якість процесу виробництва; відповідність якості кінцевої продукції вимогам проекту; якість після продажного обслуговування. Досліджено стадії життєвого циклу якості продукції, що впливають на економічні показники господарської діяльності підприємства та конкурентоспроможність продукції, до яких належать: якість розробки продукції, якість виробництва продукції, оцінка якості готової продукції споживачем.


Дод.точки доступу:
Осадчук, О.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

13.


    Труш, Ю. Л.
    Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства [Текст] / Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 10. - С. 81-87. - Бібліогр.: с. 86 (8 назв)
Рубрики: Підприємства--Економічний розвиток
Анотація: Нестійкість та нестабільність зовнішнього середовища підприємства, що спричинені трансформацією соціально-економічних явищ, являються основною характерною рисою сучасного розвитку економіки України. Щоб підприємства мали змогу функціонувати в таких нестабільних умовах, їм потрібно розробити та впровадити у використання механізм забезпечення стійкого економічного розвитку. Під цим механізмом мається на увазі сукупність економічних, соціальних та екологічних факторів підприємства. Економічна стійкість поєднується із конкурентоспроможністю підприємства. Тільки шляхом постійного вдосконалення, використання новітніх технологій та методів організації виробництва та управління підприємством зможуть досягти й утримати стійке положення на ринку.


Дод.точки доступу:
Глушак, А.Р.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

14.


    Труш, Ю. Л.
    Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. - 2019. - № 1. - С. 129-134. - Бібліогр. с. 133 (9 назв)
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Конкурентоспроможність
   Хлібні вироби--Якість

Анотація: В умовах інтеграції України світові економічні спільноти розглядають питання удосконалення якості продукції на підприємствах харчової промисловості, в тому числі й підприємствах хлібопекарської галузі, розглядається як вирішальна умова зростання конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринках. Конкурентоспроможність хлібобулочної продукції залежить від забезпечення та реалізації ефективності намірів товаровиробників.??Необхідність підвищення якості продукції продиктована не лише потребами зростання конкурентоспроможності в очікуванні значної лібералізації економічних відносин, але й зростанням вимог національного споживача до рівня якості життя населення, зростанням конкуренції між вітчизняними виробниками.??Якість продукції виступає інтегральним показником рівня розвитку потенціалу країни в цілому, підтримання іміджу держави як впливового учасника підприємницько-економічних відносин.


Дод.точки доступу:
Заїнчковський, А.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)