Штеле, А. Л. Современная концепция образования полноценных яиц и продуктивность кур яичных кроссов [Текст] / А. Л. Штеле> // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 24-25 : ил. Рубрики: Птахівництво Курівництво--Кури Селекція Кл.слова (ненормовані): курячі яйця -- полова гамета Анотація: Биологическую полноценность яиц и яичную продуктивность кур можно прогнозировать, начиная с зарождения и развития яйцеклетки в процессе овогенеза. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Рябоконь, Ю. А. Факты о пользе употребления яиц [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46 : табл. Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва--Яйця Яйця--Якість--Користь Кл.слова (ненормовані): перепелині яйця -- дієтичний продукт -- курячі яйця Анотація: Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %. Дод.точки доступу: Рябоконь, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Руденко, Надія. Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4 : іл. Рубрики: Авітамінози--Харчування Кл.слова (ненормовані): додаткова вітамінна підтримка -- курячі яйця -- авокадо -- капуста -- цитрусові -- шипшина -- сочевиця -- горіхи -- рослинне молоко -- імбир Анотація: З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі? Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |