Тренінг EducationUSA

Тренінг EducationUSA

25.08.2024
131
  25 серпня в Києві відбувся тренінг для амбасадорів Education USA та координаторів ресурсно-інформаційних центрів Window on America. Чернігівську ОУНБ імені Софії та Олександра Русових представляла бібліотекарка відділу документів іноземними мовами, координаторка ресурсно-інформаційного центру "Вікно в Америку" Ксенія Матор.
  EducationUSA – це мережа Державного Департаменту США, що складається з понад 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у понад 175 країнах. Вона забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.
  Тренінг був спрямований на ознайомлення з різноманітними освітніми проєктами, такими як Fulbright, FLEX, FLEX Alumni, US Embassy Alumni Programs, EtoI, PFP & UBL PIE, BridgeUSA.
  Були розглянуті можливості плідної співпраці між амбасадорами Education USA та координаторами Window on America. Також – заплановані майбутні спільні заходи задля ознайомлення українських громадян з можливостями здобуття освіти в США.
  Працівники ресурсно-інформаційного центру "Вікно в Америку" хочуть висловити вдячність Education USA за надану можливість відвідати тренінг і здобути цінні знання.
  Якщо у вас є бажання навчатися в одному з вишів США, але це здається нездійсненною мрією, а сама думка про вступні іспити наводить паніку – не зволікайте і звертайтеся до центру "Вікно в Америку" Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових або безпосередньо на сайт Education USA. Вам нададуть усю необхідну інформацію та проведуть вас крізь усі етапи до вашої мрії! І найприємніша новина: це все абсолютно БЕЗКОШТОВНО! Тож не відкладайте на потім, а потурбуйтеся про своє майбутнє просто зараз!


















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється