Година юридичних порад "Сім'я – первинний та основний осередок суспільства"

Година юридичних порад "Сім'я – первинний та основний осередок суспільства"

18.09.2024
148
  18 вересня в Центрі правової інформації Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових за участі спеціалістів Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги та громадської організації "МАРТ" пройшла година юридичних порад. Тема: "Сім'я – первинний та основний осередок суспільства".
  На захід завітали курсанти третього курсу правничих дисциплін Пенітенціарної академії України разом зі своїми викладачами, Рождественською Богданою та Бібою Дариною.
  Присутніх привітала Валентина Куценко – провідна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук. Вона зазначила, що сім'я – це суспільство в мініатюрі, від цілісності якого залежить безпека всього людства.
  Володимир Бобруйко, голова Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги, розкрив питання права спільної сумісної власності подружжя, детально розкрив тему про шлюбний договір та державну реєстрацію права спільної власності на нерухоме майно.
  Жилінський Олександр, адвокат громадської організації "МАРТ", відповів на питання курсантів про сімейні відносини: питання розлучень, позбавлення та поновлення батьківських прав, проблематика виконання рішень про стягнення аліментів, як усиновити дитину, пільги для багатодітних родин, чи дадуть допомогу на дитину, яка народилася за кордоном.
  "Центр правової інформації систематично поповнюється новою літературою правової тематики", наголосила Валентина Куценко. Також вона презентувала книжкову виставку: "Сім'я – первинний та основний осередок суспільства", на якій були представлені нові закони та кодекси України, наукові видання, навчальні посібники тощо.
  Виставка розрахована на широке коло читачів, а також студентів, викладачів юридичних вишів і факультетів, працівників державних органів і місцевого самоврядування, юристів.
 









 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється