Всеукраїнський день бібліотек – 2024

Всеукраїнський день бібліотек – 2024

30.09.2024
130
  30 вересня в читальній залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулися урочисті збори з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
  Присутніх привітав зі святом директор закладу, голова ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" Юрій Соболь. Він побажав усім міцного здоров'я, родинної злагоди, фінансового добробуту, миру й перемоги та зачитав вітальний адрес від Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА.
  До привітань приєднався голова Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників культури України Володимир Нашиванько. Він вручив грамоти голові профспілкового комітету нашої бібліотеки Олені Попович та її заступниці Наталі Карбовській, яка до цього довгий час очолювала профспілку закладу, а також передав подарунок для профкому.
  Долучилася до поздоровлень та поділилася спогадами і враженнями про нашу бібліотеку заступниця начальника управління роздрібним бізнесом "Ощадбанку" у Чернігівській області Наталія Носенко. Наталія Володимирівна теж завітала на свято з подарунками – вона передала бібліотеці книгу, видану за сприяння "Ощадбанку".
  І знову нагородження! Почесну грамоту Чернігівської обласної ради було вручено Вікторії Примак. Від Чернігівської ОДА нагородили Оксану Плаунову. Грамоти Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА отримали Ольга Бивалькевич, Людмила Вишнивецька, Віра Герасименко, Світлана Дегтяренко, Олена Дорохова, Ірина Ільмінська, Марина Латамарчук, Людмила Лепеха та Олена Попович, а подяки – Надія Заводиленко, Ксенія Матор і Марина Шпеко.
  Щиро вітаємо всіх нагороджених!
  Ведуча заходу Катерина Денисенко зачитала цікаві факти, що стосуються бібліотек та книг. Віршами (своїми та Ліни Костенко) привітала колег Світлана Сусленко (Лана Світко).
  А потім було підбиття підсумків щорічного фотоконкурсу "Життя як книга" і знову-таки – вручення нагород та призів. Але про це докладніше розкажуть працівниці нашого відділу мистецтв…






















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється