Виїзна мистецька лекція в бібліотеці

Виїзна мистецька лекція в бібліотеці

22.10.2024
64
  22 жовтня в гостинній Мистецькій вітальні Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася виїзна лекція Анатолія Адруга для студенток І курсу спеціальности 023 "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" НУЧК ім. Т. Г. Шевченка.
  Анатолій Адруг – чернігівський мистецтвознавець і краєзнавець, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри мистецьких дисциплін Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка.
  Більше про А. Адруга та його праці – в матеріалі за посиланням.
  Виїзна мистецька лекція "Опис художнього твору" відбулася у межах співпраці НУЧК і ЧОУНБ, адже в бібліотеці зберігається та постійно експонується безліч подарованих картин місцевих художників. Зокрема, студентки ознайомилися з картинами Володимира Наталушка й народного художника України Анатолія Шкурка, а для опису взяли картину Надії Мартиненко.
  До слова, нещодавно відбулася презентація спільної виставки студентів та викладачів спеціальности 023 "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" НУЧК ім. Т. Г. Шевченка. Детальніше – у матеріалі.
 









 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється