Від ідеї до шедевра

Від ідеї до шедевра

22.09.2024
75
  Ви прагнете малювати, але вважаєте що не маєте хисту та ідей для картини? Тоді у відділі документів іноземними мовами Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових є хороші новини!
  У вас є можливість навчитися малювати різноманітні гірські пейзажі разом з Метью Палмером, використовуючи лише три кольори, три пензлі та дев'ять простих проєктів з його книги "Watercolour mountains".
  Маючи лише 3 доступні акварельні фарби червоного, синього та жовтого кольорів, ви зможете змішати величезну палітру і намалювати чудові пейзажі, які ви з гордістю повісите на стіну. Починаючи з найпростіших робіт, Метью розвиває ваші навички відповідно до того, як ви виконуєте 9 простих проєктів, і наприкінці будете вражені тим, чого досягли.
  Малювання допомагає знизити стрес, ментально відпочити та отримати задоволення від процесу. Недарма в наш непростий час арт-терапія набула широкої популярності. Тож дозвольте собі розслабитися та перезавантажитись. А книга Метью Палмера "Watercolour mountains" вам у цьому допоможе.
  Запрошуємо саме Вас до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у відділ документів іноземними мовами, щоб ознайомитися з цією та багатьма іншими книгами. Приходьте та створіть свій шедевр!
  Книга представлена мовою оригіналу (англійська).

  Книга:
  Watercolour mountains [Текст] : start to paint with 3 col., 3 brushes and 9 easy pr. / M. Palmer. – Kent : Search press limited, 2019. – 64 p.

  Музика (сайт): http://www.bensound.com/royalty-free-music
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється