Розмовний клуб "Мова чудова"

Розмовний клуб "Мова чудова"

19.10.2024
75
  Ми повернулися. 19 жовтня, після короткої паузи, розмовний клуб "Мова чудова" з радістю приймав учасників – досвідчених та "новеньких".
  Осінь завжди приносить із собою особливу атмосферу натхнення. От і нас вона надихнула. Саме тому тема нашої зустрічі була "Осінь". Учасники клубу вчилися описувати осіннє небо, погоду та пейзаж. Також ми звернулися до своїх почуттів і відповідали на запитання, які почуття викликає у нас ця різнобарвна пора року. Говорили й загалом про людські почуття та їх різноманіття.
  Закріпити здобуті знання нам допомогли картинки на осінню тематику. Кожен із учасників висловлював свої враження від побаченого й розповідав про емоції, які викликало те чи інше зображення.
  Варто зауважити, що на цій зустрічі присутні вивчили правильні назви грибів і позбулися суржику.
  Надзвичайно цікавим та веселим стало завершення зустрічі, адже учасники розмовного клубу грали в патріотичну гру "Моя Україна". Присутні відповідали на запитання, пов'язані з історією, культурою, географією України тощо. Метою гри було поглиблення знань про Батьківщину, формування любові до рідної землі, а також глибше пізнання культури та традицій нашої держави.
  Незважаючи на прохолоду за вікном, заняття пройшло в теплій та дружній атмосфері і всі учасники залишилися задоволені. Клуб "Мова чудова" продовжує свою роботу й запрошує нових учасників долучитися до цікавих розмов та розвивати свої мовні навички у дружньому колі.
  Чекаємо на вас 2 листопада об 11:00 в Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових. Буде цікаво!
 





 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється