27.12.2018
712
result_IMG_3554-e

27 грудня в громадській приймальні Центру правової інформації Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка в черговий раз відбувся прийом громадян, а також надавалась інформація про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції "Я МАЮ ПРАВО!".
  Загальнонаціональний правопросвітницький проект "Я МАЮ ПРАВО!" реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.
  Мета – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.
  Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту "Я МАЮ ПРАВО!", є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.
  Правову допомогу відвідувачам надавали спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
  Всі бажаючі отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів з різних питань.

 

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється