10.10.2012
301

09_10_2012_2_   9 жовтня у залі засідань управління у справах преси та інформації облдержадміністрації проведено чергове засідання прес-клубу "Ділове слово" на тему "Відзначення Європейського тижня місцевої демократії в Чернігівській області". Захід було організовано управлінням у справах преси та інформації, головним управлінням культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністраціі, Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Центром європейської інформації ОУНБ ім. В.Г. Короленка.

  Про заплановані заходи з відзначення Європейського тижня місцевої демократії у Чернігівській області розповіли Петро Підгайний – заступник директора Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Негода Олександра Іванівна – заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату Чернігівської обласної ради, Людмила Чабак – кандидат філософських наук, вчений секретар Чернігівського центру, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Тетяна Шумська – консультант Центру європейської інформації Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка.

  Учасники засідання відзначили, що головним є не сам процес святкування Європейського тижня місцевої демократії, а роз’яснювальна діяльність, спрямована на підвищення якості роботи національних органів самоуправління на основі європейських стандартів.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється