16.08.2015
1831

  Сектор документів іноземними мовами та центр "Вікно в Америку" продовжує співпрацю з Корпусом Миру в Україні та Першими Київськими Державними Курсами Іноземних Мов. У рамках партнерства Павловська Олена Юріївна, заступник директора Чернігівської філії та викладач англійської мови, посприяла організації роботи з волонтером Корпусу Миру.  10 серпня до бібліотеки ім. В.Г. Короленка завітав волонтер Корпусу Миру – Одін Перез. Бібліотекарі познайомили гостя з роботою Сектору документів іноземними мовами,  центром "Вікно в Америку" та провели екскурсію по бібліотеці. Одін відвідав всі відділи, переглянув діючі виставки та дізнався про історію бібліотеки. Також Одін презентував книгу "Groundhog Day" в подарунок центру "Вікно в Америку" / Сектору документів іноземними мовами.
  16 серпня відбулося перше засідання English Speaking Club за участі Одіна Переза. Учасники клубу з радістю зустріли волонтера. Кожен отримав можливість поспілкуватися з носієм мови та більше дізнатися про життя у США. Під час зустрічі всі з задоволенням пограли в "Taboo".
  Ми сподіваємося на подальшу співпрацю з волонтерами Корпусу Миру та запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до засідань English Speaking Club.

1 4 3
5 2 6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється