07.06.2018
1712

  4-7 червня у місті Харків відбувся семінар "Змінюємо мережу: комунікація, співпраця, координація", організований за сприяння Посольства США в Україні. Чернігівську ОУНБ ім. В. Г. Короленка та інформаційний центр "Вікно в Америку" представляла Олена Ганжа, бібліотекар відділу документів іноземними мовами та координатор центру "Вікно в Америку".
  Перший день був присвячений роботі з основними цілями бібліотек в контексті розвитку України. Також були обговорені навички адвокації на підтримку центрів "Вікно в Америку" та змодельовані ситуації для практики комунікаційних навичок у складній ситуації.
  Наступний день був присвячений засобам електронної комунікації: робота з електронною поштою, Google Drive, Google Docs, Trello, Slack та віртуальними програмами.
  На третій день велику увагу приділили ресурсам для проведення програм у центрах "Вікно в Америку". Також ознайомилися з Інтернет додатками для покращення роботи центру.
  Цей семінар мав на меті зміцнити мережу українських центрів "Вікно в Америку", пропонуючи практичні заняття та тренінги з використання електронних засобів комунікації, планування програм та їх оцінки.
  Всі керівники центрів отримали подяку від Посольства США в Україні. Сподіваємось на подальшу успішну співпрацю.

result_4 result_1 result_7
result_9 result_8 result_2
result_6 result_3 result_5
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється