07.10.2018
1303

  7 жовтня чернігівські сороптімісткі зустрічали Урсулу Юдзі – сороптімістку зі Швейцарії, губернатора Швейцарського Союзу Soroptimist International, давнього друга Чернігівського Клубу SI.
  Метою візиту Урсули було знайомство з життям українських жінок і їх дітей – учасниць проектів, які реалізує Чернігівський Клуб Soroptimist.
  Знайомство з важким побутом слабозорих жінок, які проживають в гуртожитку УТОС на вулиці Менделєєва вразило швейцарку до сліз...
  Потім була зустріч з жінками-вимушеними переселенцями зі Сходу України та Криму, учасницями проекту "Handmade hope" / "Надія своїми руками" та їхніми дітьми, учасниками дитячого проекту "Крильця надії".
  Жінки ділилися зі швейцарською сороптімісткою своїми життєвими історіями, розповідали про значення і вплив проекту "Надія – своїми руками" на покращення їхнього життя.
  Урсула Юдзі зізналася, що в Швейцарії дуже мало знають про ситуацію в Україні та стан вимушених переселенців.
  Дружня зустріч пройшла в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка, яка гостинно надавала свої приміщення для проведення занять по проектам Чернігівського жіночого Клубу Soroptimist.
  Під час прогулянки по центру міста, Урсула, яка побувала в Чернігові вже вп'яте, зазначила, як змінилося та погарнішало наше місто за минулий рік.
  Ми завжди відкриті для друзів-сороптімісток, ми раді приймати гостей та просто людей, яким цікава наша діяльність щодо поліпшення якості життя жінок і дітей в Україні!

Валентина Меленівська,
  директор проекту "Handmade hope",
  президент Чернігівського жіночого Клубу "Soroptimist"

result_4 result_2  
result_5 result_3  
result_1  
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється