Подарунок для бібліотек області: "Жінки Чернігівщини: історія і сучасність. Жінка в умовах сучасної реальності: самоідентифікація і перспективи"

Подарунок для бібліотек області: "Жінки Чернігівщини: історія і сучасність. Жінка в умовах сучасної реальності: самоідентифікація і перспективи"

04.08.2021
361

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано 45 примірників збірника матеріалів XIII обласної науково-практичної конференції "Жінки Чернігівщини: історія і сучасність. Жінка в умовах сучасної реальності: самоідентифікація і перспективи", що відбулася 25 листопада 2020 року в Чернігові. Частина з них залишиться у нашому фонді, а решту через обласний обмінний фонд буде передано до бібліотек області.
  Цей корисний та змістовний подарунок вручила директорці Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Інні Аліференко начальниця відділу з питань сім'ї та гендерної політики управління у справах сім'ї та молоді Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації Руслана Нагорна – одна з учасниць редакційної колегії видання. Також до складу редакційної колегії увійшли почесна голова громадської організації "Спілка жінок Чернігівщини" Ірина Дорожкіна, за загальною редакцією якої вийшов збірник; доцентка кафедри історії України, археології та краєзнавства Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка, кандидат педагогічних наук Лариса Юда; доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка, кандидатка історичних наук Тетяна Соломенна.
  Видання побачило світ завдяки плідній співпраці Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О. М. Лазаревського Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка, ГО "Спілка жінок Чернігівщини".
  Збірник розрахований на працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, викладачів, студентів, активістів молодіжних і громадських організацій, працівників закладів культури й освіти, всіх, кого цікавлять історія жіночого руху, проблеми гендерної рівності в сучасному суспільстві, гендерний аналіз сучасної демографічної ситуації, ринку праці, трудових відносин, вплив пандемії COVID-19 на становище жінок і чоловіків.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється