Відділ мистецтв поновлює виставкову діяльність

Відділ мистецтв поновлює виставкову діяльність

16.11.2022
336
  Неможливо уявити Чернігівську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. В. Г. Короленка без художніх виставок. Деякий час після початку повномасштабного вторгнення стіни бібліотеки були порожніми… Але! Мистецтво (як і бібліотекарок) не спинити! Тому, задля підняття градуса позитиву у крові наших працівників та відвідувачів, відділ мистецтв вирішив поновити виставкову діяльність.
  На користувачів уже чекають виставка подарованих світлин Віктора Кошмала та виставка подарованих авторами картин, які зберігаються у відділі.
  Фотографії піднімають патріотичний дух і замиловують рідними краєвидами, картини допомагають відпочити та водночас згадати про тих художників, кого, на жаль, забрала нинішня війна, але всі вони разом – це краплина натхнення і невеличкий прояв підтримки від відділу, який дає змогу озирнутися та помітити прекрасне поруч із нами. Часом життя болюче, часом нестерпне, але завжди є хоча би слабенький промінець надії, паросток любові, крихта щастя, які можна отримати і які можна подарувати.
  Ми дуже чекаємо, коли зможемо провести повноцінний вернісаж, запросивши гостей до наших затишних гостинних зал, та нарешті вимовити таке омріяне "Раді вітати вас у стінах нашої бібліотеки"!
  Катя Скрипка,
  провідна бібліотекарка відділу мистецтв
 



 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється