Ratatouille │Рататуй

Ratatouille │Рататуй

15.05.2023
434
  Здавалося б, щури і кухня – несумісні речі. Але є принаймні один щур, який не просто живе на кухні, а знає безліч вишуканих рецептів смачних страв. Це Ремі, щур, який випадково прочитав кулінарну книгу і став експертом з гастрономії. Він обожнює поєднувати різні смаки й більше за все на світі мріє стати кухарем. Його кумир і уявний друг – великий кухар Огюст Гюсто – стверджував, що готувати може кожен. Силою випадку він опинився в одному з паризьких ресторанів, де зустрівся з не дуже вмілим початківцем-кулінаром Лінгвіні, і разом вони задумали щось цікаве... Що саме? Дізнайтеся на сторінках цієї барвистої книги за мотивами популярного мультфільму "Рататуй". Видання, прикрашене яскравими ілюстраціями, обов'язково зацікавить любителів мультфільмів!
  Додавайте книгу собі в нотатки та при нагоді беріть у відділі документів іноземними мовами Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка!
  Книга: Emmons K. Ratatouille / K. Emmons, M. Olin ; illustrator : R. Cohee, M. Damiani ; ubers. S. Lück. – Bath : Parragon Books Ltd, 2008. – 64 s.
  Музика (сайт)
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється