Розмовний клуб "Мова чудова". Розвиваємо креативне мовлення разом

Розмовний клуб "Мова чудова". Розвиваємо креативне мовлення разом

15.07.2023
341
  Наші зустрічі в розмовному клубі "Мова чудова" – це вже гарна звичка. Адже 15 липня в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ми зустрілися втретє. Віримо, що й надалі будемо проводити свої вихідні корисно у приємній компанії.
  Сьогоднішнє заняття було побудовано не на окремій темі, як зазвичай. Акцент був поставлений саме на мовленні. Ми продовжували вчитися говорити українською мовою, долати мовний бар'єр, намагалися позбутися русизмів та вправлялися у побудові речень.
  Родзинкою цієї зустрічі стали завдання, спрямовані на розвиток саме креативного мовлення. Такі вправи спонукають не тільки говорити українською, але й активізувати фантазію, уяву та креативність. Також була використана гра "Емоційний інтелект". Адже розвивати його – найактуальніша навичка ХІХ століття. Вона допомагає не тільки правильно розуміти свої та чужі емоції, а й легше адаптуватися до різних життєвих ситуацій.
  Як завжди, наприкінці заняття на слухачів чекало домашнє завдання. Цього разу воно також креативне. До наступної зустрічі слід підготувати розповідь-роздум, використовуючи цитати відомих людей про мову.
  Отже, наша зустріч пройшла цікаво, повчально та креативно. Наступне заняття відбудеться 5 серпня об 11:00 Тож чекаємо на всіх, хто любить українську мову і хоче почати говорити легко та безбар'єрно.
 
  Підготувала Катерина Денисенко,
  бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється