Онлайн-семінар "Бібліотеки Чернігівської області: відновлення, пошук нових форм та методів роботи"

Онлайн-семінар "Бібліотеки Чернігівської області: відновлення, пошук нових форм та методів роботи"

27.09.2023
371
  27 вересня відбувся онлайн-семінар для директорів, бібліотекарів, представників відділів культури області "Бібліотеки Чернігівської області: відновлення, пошук нових форм та методів роботи" (у форматі Zoom-конференції). Захід, до якого долучилося понад 67 учасників, було організовано з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та з метою обміну досвідом.
  Відкрила семінар директорка Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Інна Аліференко, яка наголосила на важливості проведення подібних заходів, окреслила основні проблеми бібліотек у період війни та привітала колег з професійним святом.
  Головна бібліотекарка науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Ольга Шурубенко підготувала відеопрезентацію про діяльність бібліотек області.
  У межах семінару відбувся також круглий стіл, де бібліотекарі мали нагоду поділитися досвідом, обговорити проблемні питання і привітати колег зі святом. Директорка Сновської ПБ Юлія Слєпцова й директорка Ічнянської ПБ Тетяна Кутова розповіли про особливості проєктів, які реалізовують очолювані ними бібліотеки.
  Не менш важливий досвід волонтерської, видавничої та краєзнавчої діяльності, про який учасників заходу поінформували директорка Новгород-Сіверської міської бібліотеки Тетяна Костюкова й директорка Комарівської ПБ Ірина Холодняк.
  З особливостями роботи бібліотек громади у складі Центру культурних послуг ознайомила завідувачка комплексного бібліотечного обслуговування та розвитку народних ремесел КЗ "Центр культурних послуг Куликівської селищної ради" Інна Янголь.
  Директорка Смолинської ПБ Ірина Петренко поділилася досвідом організації роботи в сільських бібліотеках, розповіла про роботу з дітьми, актуалізацію фондів.
  Семінар був дуже насиченим та плідним, кожен мав нагоду висловитися. Говорили про здобутки, волонтерство, проблеми й маленькі перемоги в період війни, адже кожен із нас на своєму місці своєю працею наближає Перемогу.
 

















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється