Про медіаграмотність – у межах співпраці з колегами

Про медіаграмотність – у межах співпраці з колегами

03.11.2023
291
  3 листопада відбулася онлайн-конференція з керівниками відділів культури ОТГ й директорами клубних закладів Чернігівщини "Особливості організації роботи клубних закладів у сучасних умовах", організована КЗ "Обласний центр народної творчості" ЧОР. У межах співпраці в цьому заході взяла участь бібліотекарка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Світлана Сусленко з інформативним повідомленням "Медіаграмотність – твоя інформаційна безпека". Також до конференції долучилася завідувачка цього відділу Олена Попович.
  Учасників заходу привітала директорка Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА Людмила Замай.
  Моніторинг стану життєздатності елементів нематеріальної культурної спадщини на місцевому рівні провела директорка КЗ "Обласний центр народної творчості" Чернігівської обласної ради Надія Заваліна.
  Тему "Інформаційний кейс – життєздатність НКС" висвітлив заступник начальника відділу з питань регіональної політики та координації реформи у сфері культури, регіональний представник УЦКД у Чернігівській області Сергій Марусій.
  Про роль закладів культури у формуванні сімейних цінностей розмірковувала студентка магістратури ІІ курсу Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка Катерина Долга.
  Начальник відділу культури та туризму Бобровицької міської ради Людмила Луценко, заступник директора з культурно-масової, інформаційної та науково-технічної роботи Прилуцького міського будинку культури Катерина Мовчан і директор КЗ "Коропський будинок культури" Коропської селищної ради Наталія Кузьменко розповіли про діяльність закладів культури в умовах воєнного стану, про проблеми й досягнення, про волонтерську діяльність і багато іншого – цікавого, корисного, потрібного.
  Завершився захід невеличким психологічним тренінгом з теми "Шляхи збереження ментального здоров'я в умовах війни", який провела кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології Національного університету
  "Чернігівська політехніка" Анна Чепурна. Учасники заходу обирали з-поміж декількох місточків той, до якого найбільше лежить душа, та визначали рівень настрою за допомогою "калинометра". У багатьох вийшло "підіймемо" та "розвеселимо". Отже, все буде добре!
  Ми сильні! Ми єдині! Все буде Україна!
 








Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється