Нові дитячі книжки від Посольства Франції – для обласної наукової бібліотеки

Нові дитячі книжки від Посольства Франції – для обласної наукової бібліотеки

04.01.2024
235
  Новий рік щойно розпочався, а у фонді Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових – чергове поповнення! Нові яскраві й цікаві книжки надійшли до нашої бібліотеки в межах другого етапу спільного проєкту культурного відділу Посольства Франції в Україні й Міністерства культури та інформаційної політики України. Замовлення профінансоване Французьким інститутом в Україні.
  Щиро дякуємо за чудовий подарунок!
  Новинки оселяться в дитячому куточку "Почитайко", оскільки цього разу пріоритет віддано дитячій літературі. Сподіваємося, що невдовзі в межах французько-української співпраці ми одержимо ще й книжки для дорослих.
  Серед подарованих видань – твори французьких та франкомовних авторів, перекладені українською мовою. Але не тільки. Скажімо, одразу приваблює увагу книжка Івана Малковича "Анна Ярославна: Київська князівна – королева Франції", що побачила світ у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Автор – українець, але ж тематика – французька! І, звичайно, як же без славнозвісних "Трьох мушкетерів", "Маленького принца" (класична версія та графічний роман), "Синього птаха"… Найменшеньких читачів порадує фігурна книжечка з гарнющими малюнками про Кота в чоботях.
  Це – класика. А ще ж серед подарованих видань є чимало книжок сучасних авторів, у тому числі цілі серії: "Довгий Джон Сільвер", "Крута Адель", "Космічний поштар", "Сестри", "Пригоди Тентена", "Еміль і Марго" та інші. А ще – манґа. А ще – "Girl's book" та "Boy's book". А ще… Усього не перелічити!
  Уже цікаво? Тоді ласкаво просимо до бібліотеки!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється