Розмовний клуб "Мова чудова" | Рубрика "Ментальне здоров'я"

Розмовний клуб "Мова чудова" | Рубрика "Ментальне здоров'я"

17.02.2024
168
  17 лютого в читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася зустріч учасниць розмовного клубу "Мова чудова". Тема заняття – "Ментальне здоров'я. Секрети гарного настрою".
  Згідно з визначенням ВООЗ, ментальне здоров'я – це стан щастя й добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати і робити внесок у суспільне життя.
  Цього разу ми вчилися піклуватися про власне ментальне здоров'я, знаходити світлі сторони та боротися з негативним мисленням. Також у процесі спілкування не забували про правила і норми сучасної української мови й літератури та активно застосовували їх на практиці.
  Тема присутнім дуже сподобалася, і було прийнято рішення наступне заняття теж присвятити питанню ментального здоров'я. Саме тому учасниці клубу отримали завдання скласти список речей, що приносять радість, і тих, які засмучують.
  Наприкінці зустрічі її модераторка Катерина Денисенко зачитала правила "Як стати позитивною людиною". Присутні уважно послухали й одержали ще одне завдання – до наступного заняття підготувати власні поради, як боротися з негативними думками.
  Чекаємо на всіх охочих 2 березня об 11:00. Будемо разом покращувати ментальне здоров'я та вчитися говорити про почуття українською.
 
  Підготувала Катерина Денисенко,
  провідна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук
 



 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється