Клуб "Мова чудова": зберігайте спокій та покращуйте ментальне здоров'я | Рубрика "Ментальне здоров'я"

Клуб "Мова чудова": зберігайте спокій та покращуйте ментальне здоров'я | Рубрика "Ментальне здоров'я"

02.03.2024
138
  У Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася особлива і надзвичайно позитивна зустріч розмовного клубу "Мова чудова", присвячена темі "Зберігайте спокій та покращуйте ментальне здоров'я". Учасниці зібралися, щоб обговорити важливі аспекти збереження психічного добробуту в сучасному світі.
  Під час зустрічі прозвучали цікаві думки й поради з покращення ментального здоров'я. Учасниці клубу обговорювали методи зняття стресу, відпочинку та позитивного мислення, які допомагають людям зберігати емоційний баланс у сучасному напруженому житті, й погоджувалися одна з одною, що це справді ефективно.
  Активні пані ділилися власним досвідом, розповідаючи про техніки, які допомагають їм зберегти спокій та гармонію в різних життєвих ситуаціях. Зустріч завершилася відчуттям вдячності та вдосконаленням знань про те, як дбати про своє ментальне здоров'я у повсякденному житті.
  Розмовний клуб "Мова чудова" продовжує свою місію зближення й підтримки спільноти через мовне спілкування. Ми запрошуємо всіх охочих приєднатися до наших зустрічей і долучитися до цікавих дискусій про різні аспекти життя й мови.
  Приєднуйтеся до нашого клубу та знайомтеся з новими друзями. Навчайтесь і розвивайтеся разом з нами!
 





 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється