Ушанували Леоніда Глібова

Ушанували Леоніда Глібова

05.03.2024
167
  5 березня відбулося покладання квітів до могили українського письменника, поета, байкаря, громадського і культурного діяча Леоніда Глібова (1827–1893) з нагоди 197-ї річниці від дня народження цієї видатної особистості й на знак ушанування нерозривного зв'язку Леоніда Івановича з Чернігівщиною.
  Від Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових в урочистостях узяли участь директор Юрій Соболь та голова профспілкового комітету Наталя Карбовська Також до вшанування пам'яті Леоніда Глібова долучився очільник Літературної спілки "Чернігів", заслужений працівник культури України, головний редактор журналу "Літературний Чернігів" Михась Ткач із дружиною. На заході були присутні двоє давніх друзів: поет і журналіст, добрий друг і постійний читач нашої бібліотеки Олександр Олійник та цьогорічний лавреат літературно-мистецької премії імені Леоніда Глібова – публіцист і гуморист Валерій Демченко.
  Учасники урочистостей згадали Леоніда Глібова добрим словом, поспілкувалися про його творчість і неоціненний внесок у розвиток культури Чернігівщини й Чернігова зокрема. Зі щирою та емоційною промовою виступив завідувач відділу наукових досліджень печер та пам'яток археології Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній" Андрій Глухенький.








 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється