Творча зустріч з Миколою Тимошиком

Творча зустріч з Миколою Тимошиком

17.04.2024
159
  17 квітня у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася захоплююча творча зустріч з відомим журналістом, письменником, доктором філології, професором Миколою Тимошиком. Учасники заходу мали можливість насолодитися презентацією його нового двотомника "Село" та книги "Материн заповіт…". Так, ми дізналися про історію створення цих видань, а також труднощі з пошуком архівних матеріалів.
  Також Микола Степанович розповів про власні видання інших років, їх важливість, актуальність, зокрема для майбутніх журналістів.
  Слід згадати, що Микола Тимошик акцентував увагу на державності та важливості української мови для українського народу. Він підкреслив, що мова є не лише засобом спілкування, а й важливим елементом національної самосвідомості та культурної спадщини.
  Присутні відчули неймовірну енергію та патріотизм Миколи Степановича, який своєю творчістю та глибокими міркуваннями надихає та рухає до дій. Творча зустріч стала не лише можливістю ознайомитися з новими виданнями видатного письменника, а й важливим кроком у збагаченні культурного простору нашої громади.
  Також раді відзначити, що під час зустрічі Микола Тимошик подарував бібліотеці екземпляри своїх книг. Цей дарунок стане цінним надбанням для літературного фонду нашої бібліотеки та дозволить читачам ще більше насолоджуватися творчістю відомого письменника. Від щирого серця дякуємо Миколі Тимошику за його щедрість та небайдужість до розвитку культури та освіти в нашому місті.
 























 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється