Періодика обласної наукової бібліотеки

Періодика обласної наукової бібліотеки

08.05.2024
132
  Фонд Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових поповнюється періодичними виданнями на всі смаки й потреби. Це відбувається в межах Програми сприяння функціонуванню української мови як державної в Чернігівській області на 2023–2028 роки.
  Це насамперед політична і фахова періодика: "Голос України", "Урядовий кур'єр", "Україна молода", "Слово просвіти", "Сільські вісті" газета захисту інтересів селян України". Також – "Юридична Україна", "Поради юриста" "Вісті всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств", "Журнал європейської економіки", "Соціологія: теорія, методи, маркетинг", "Охорона праці і пожежна безпека", "Енерготехнології та ресурсозбереження", "Ландшафт і архітектура / Landscape and archіtecture", "Карантин і захист рослин". Для тих, хто розуміється на фінансових питаннях, – "Праця та зарплата" "Радник у сфері державних закупівель", "Фінанси України".
  Для чарівних пань та панянок – "Дарина", "Жінка", "Газета для жінок" і "Журнал для жінок".
  Для тих, кому до вподоби рукоділля й кулінарія, – "Вишитi картини", "Українська вишивка", "Вurda", "Узори для в'язання", "В'яжемо самі "mini", "Добра кухня".
  На додачу – про бджільництво й дачу: "Агроном", "Добрий господар", "Присадибне і дачне господарство", "Моя чарівна дача", "Сад – город", "Дім, сад, город", "Пасіка" й "Пасіка від "а" до "я".
  Літературно-культурно-освітньо-мистецьке: "Мистецтво та освіта", "Дошкільне виховання", "Українська мова", "Українська літературна газета", "Дзвін", "Українська родина", "Народна творчість та етнологія" "Слово і час", "Київ", "Кіно – театр", "Іноземні мови" та "Всесвіт".
  Історичне й загадкове: "Загадки історії", "Історія плюс", "Локальна історія", "Археологія", "1000 секретів" і "Таємниці ХХ сторіччя".
  Ще – "Оборонний вісник" і "Бібліотечний вісник", "Літопис журнальних статей" і "Літопис книг", "Календар знаменних і пам'ятних дат" (це, до речі, наше видання).
  Також – специфічна періодика медична: "Медичний директор" "Журнал головної медичної сестри", "Довкілля та здоров'я".
  Ще трішки корисно-пізнавально-дозвіллєвого: "На пенсії", "Порадниця", "Здоровий спосіб життя в Україні", "Вболівальник" і "Спортивка".
  А для найменших читачів – "Малятко".
  Ласкаво просимо до бібліотеки!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється