Фотокнига "Національна гвардія України"

Фотокнига "Національна гвардія України"

17.05.2024
170
   У Всесвітній день вишиванки фонд Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових поповнився новою книгою.
  "Національна гвардія України" у фотографіях – образотворче двомовне видання (українською та англійською мовами). Про те, щоб воно побачило світ, подбав відділ інформації та комунікації ІВЦ НГУ. Фотокнигу видано цьогоріч у Києві. Вона візуалізує діяльність і реформи, здобутки і втрати, емоції і символи, те, чим живе сучасна Нацгвардія в умовах протидії російській агресії.
  Національна гвардія України – військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. Під час воєнного стану Національна гвардія України приводиться в готовність для виконання завдань з оборони держави і підпорядковується Головнокомандувачу Збройних сил України. Національна гвардія України виконує цілу низку важливих функцій з підтримання безпеки в державі та є універсальним інструментом як у мирний час, так і в умовах відсічі зовнішнього агресора під час воєнного стану.
  Дякуємо Національній гвардії України за подарунок, а також – за нелегку роботу, ім'я якій – захист нашої рідної держави. Низький уклін і висока шана! Козацького здоров'я всім нацгвардійцям, а нашій Україні – якнайшвидшої Перемоги!




 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється