"На серці вишию Закон…": майстер-клас до Дня Конституції України | Рубрика "Ментальне здоров'я"

"На серці вишию Закон…": майстер-клас до Дня Конституції України | Рубрика "Ментальне здоров'я"

27.06.2024
78
  27 червня, напередодні Дня Конституції України, працівниці відділу мистецтв Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Катя Скрипка і Софія Мнівець провели майстер-клас "Серце з фетру" в межах бібліотечних заходів, присвячених ментальному здоров'ю.
  Родзинкою майстер-класу, присвяченого саме Дню Конституції, стало вишивання статей із Основного Закону України. Учасниці обрали собі декілька статей із Конституції та вишили їх на своїх [фетрових] серденьках (і, звичайно, вивчили тексти статей, щоб мати змогу розшифрувати ці загадкові написи). У такий креативний спосіб удалося поєднати творчу роботу з корисною інформацією, що і є одним із завдань Бібліотеки.
  Гендмейд – один із напрямів арттерапії. Він заспокоює, дає змогу зосередитися на приємному, допомагає розкласти по уявних поличках власні думки й отримати задоволення від процесу, а це неабияк підтримує ментальне здоров'я у рівновазі. А сам виріб залишиться з вами як чудовий аксесуар та маленьке нагадування про ті сенси, які особисто ви вкладали під час його створення.
  Підготували
  Катя Скрипка,
  Софія Мнівець

 













 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється