20.05.2012
299

  19 травня Чернігів вкотре відзначив День Європи в Україні.  Цього року Сіверський інститут регіональних досліджень спільно з Центром європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка вже традиційно взяли участь у відзначенні Дня Європи в Україні.

  В рамках Четвертого відкритого міського Фестивалю країн Європи, організованого Управлінням культури Чернігівської міської ради, організації-партнери спорудили інформаційний намет, в якому було презентовано друковані та фотоматеріали, які стосуються європейської тематики.

  Відповідно до своїх основних завдань організації акцентували свою увагу, в першу чергу, на інформаційних заходах, роз’ясненні серед громадськості європейських цінностей, можливостей навчання та стажування в європейських освітніх закладах, вивчення мови та культури європейських країн, діяльності інституцій Європейського Союзу тощо. Були також представлено роботи учасників фотоконкурсу "Європа очима молодих".

  Також Сіверським інститутом та Центром європейської інформації за участю Чернігівського, Кіровоградського, Донецького та Херсонського центрів європейської інформації було організовано відео-конференцію "Європейський поступ України в ХХІ столітті". Захід відбувся в конференц-залі Чернігівської обласної ради.

   За відгуками учасників, такого роду інформаційні кампанії дають можливість детальніше дізнатися про День Європи та Європейський Союз, що таке європейська інтеграція, в чому полягає її зміст та, власне, відчути себе європейцями.

Europe_day_in_Ukraine_5  Europe_day_in_Ukraine Europe_day_in_Ukraine_7
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється