СТРОКУН Людмила Ісидорівна

СТРОКУН Людмила Ісидорівна

613
И 75
Йотов, Иван Найденов.
    Душа, чувства и умственные процессы [Текст] : советы для оздоровит. очищения организма и долголетия
/ Иван Н. Йотов. – Киев : Биомед – Йотов, 2008. – 172 с.

  Справжня книга представляє збірник статей і відкриттів в області фізики про сутність хвильових вібрацій і їх вплив на функціональні процеси людського організму, його здоров'я і довголіття.
  Комплексна система оздоровчого очищення організму дозволяє, перш за все, виявляти поки не реєстровані ніякими іншими засобами патологічні зміни в організмі, тобто проводити ранню діагностіку онкологічних захворювань, психічних і інших порушень; визначити причину цих захворювань і дати індивідуальні рекомендації для кожного пацієнта. Пропонована система абсолютно безпечна, ефективна, не вимагає великих витрат часу і коштів, дає великий відсоток одужання за умови ретельного виконання всього комплексу рекомендацій. Її може освоїти і ефективно використовувати практично кожна людина.
  Книга призначена для медичних працівників, а також для всіх бажаючих бути здоровим, щасливим і жити довгі роки без хвороб.

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

615.8
И 75
Йотов, Иван Найденов.
    Пирамида [Текст] : загадки, факты, открытия автора, практ. применение
/ И. Йотов ; под общ. ред. автора. – Киев : Грамота, 2002. – 15 с.

  У брошурі описані цілющі властивості пірамід, побудованих на планеті у різні часи за принципом "золотого перерізу", а також наведено результати радіестезичних досліджень автора всередині та поза цих споруд.
  Приведені рекомендації щодо побудови пірамід різної висоти, а також щодо їхнього застосування для лікувальних, санітарно-технічних і побутових цілей.
  Для широкого кола читачів.

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

615
И 75
Йотов, Иван Найденов.
    Ранняя диагностика раковых клеток и рекомендации по оздоровительному самоочищению [Текст]
/ Иван Йотов. – Ровно : Парспектива, 2005. – 95 с.

  У цій книзі викладається розроблена автором і яка не має аналогів у світі система діагностики (радіестезійний тест) і зцілення людини в домашніх умовах.
  Ця комплексна система дозволяє, перш за все, виявляти поки нереєстровані ніякими іншими засобами патологічні зміни в організмі, тобто проводить ранню діагностику онкологічних захворювань, інфекційних, психічних, і інших; визначає причину цих захворювань і рекомендує застосовувати для кожного пацієнта найбільш ефективні шляхи лікування.
  Пропонована система абсолютно безпечна, ефективна, не вимагає великих витрат часу і коштів, дає великий відсоток виздоравлення. Її може освоїти і ефективно використовувати, практично кожна людина.
  Книга призначена для медичних працівників, а також для всіх бажаючих бути здоровим і щасливим.

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

613
И 75
Йотов, Иван Найденов.
    Философия питания (Здоровье и долголетие) [Текст] : (с рек. по использованию универс. метода очистки организма)
/ И. Н. Йотов. – [Б. м. : б. в.], 2011. – 80 с.

  Автор брошури Іван Йотов на підставі аналізу літературних джерел і власного багаторічного досвіду показує неспроможність сучасного харчування, що є основною причиною більшості захворювань.
  У брошурі представлені основні компоненти розробленої автором унікальної оздоровчої системи самоочищення організму, що використовує оптимальний комплекс природних, фізіотерапевтичних засобів і нетрадиційних методів східної та народної медицини.
  Ефективність системи підтверджена 23-х-річним досвідом успішного оздоровлення багатьох тисяч людей в різних країнах світу: Болгарії, Австрії, Румунії, Німеччини, Америки, країнах колишнього СРСР та ін. Особливу увагу в роботі приділено основам здорового харчування і рекомендаціям по правильній комбінації продуктів і їх раціонального використання, як для лікування, так і в повсякденному житті.
  При розробці системи самоочищення і рекомендацій щодо здорового харчування широко використовувався радіестезичний метод.
  Робота призначена для широкого кола читачів.

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється