ЦИГАНКО Віктор Петрович (ФОП)

ЦИГАНКО Віктор Петрович (ФОП)

821(477)
К 88
    Кудафудра [Текст] : зб. оповід. за результатами одноімен. конкурсу (2019). – Київ : Кондор, 2020. – 226 с.

  "Кудафудра" – трохи переінакшений на наш манер французький вислів "Coup de foudre", що означає удар блискавки або кохання з першого погляду. Саме такому коханню і присвячена збірка оповідань, створена за результатами літературного конкурсу малої прози "Кудафудра". У збірку ввійшли оповідання переможців, а також членів журі. 19 історій, схожих на фільми – короткометражки, які нікого не залишать байдужими. Для широкого кола читачів.

821(410)
К 27
Картленд, Барбара.
    Слушай свое сердце [Текст] : роман
/ Барбара Картленд ; [пер. с англ. А. Михайлова]. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. – 237 с.

  Прекрасна Делла живе у маєтку свого дядька Едварда. Дівчина обожнює його коней і прогулянки по околицях. Одного разу дядько приносить приголомшливу звістку: прем’єр-міністр мріє одружити свого сина з Деллою! Але дівчина зовсім не рада: хлопець має погану репутацію, до того ж він недавно розлучився. Сер Едвард просить племінницю добре подумати, адже це хороший шанс для Делли влаштувати свою долю. У цей же час дівчина знайомиться з Джейсоном, сином герцога. І розуміє, що її серце належить іншому. За порадою старої циганки Делла починає слухати своє серце і... тікає з дому.

821(410)
К 27
Картленд, Барбара.
    Увлечение герцога [Текст] : роман
/ Барбара Картленд ; [пер. с англ. А. Михайлова]. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. – 237 с.

  Майкл, син лорда Мура, закохується в першу красуню Лондона леді Феліцату, дочку графа Ворґрейва. Вони проводять разом чудові дні, і здається, що на юні закохані серця чекає щасливе майбутнє. Але одного разу Феліцата повідомляє Майклу, що виходить заміж за Саймона Харрінґтона, старшого сина герцога Камбрії. Вона каже, що, хоч і любить Майкла, щасливого життя в них не буде, оскільки він недостатньо багатий... Майкл того ж вечора вирушає до Індії – лікувати війною розбите коханням серце. Однак незабаром йому доведеться повернутися до Англії, де на нього чекає боротьба за законну спадщину й нове, справжнє кохання...

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється