ВАСИЛЕНКО Катерина Михайлівна

ВАСИЛЕНКО Катерина Михайлівна

821(477.51)
В 19
Василенко, Катерина Михайлівна.
  НЛО летіло, на подвір'я сіло. Острівок нових казок [Текст] : фантаст. казки та оповідання для дітей дошк., мол. і серед. шк. віку
/ Катерина Василенко ; [худож. : О. Кохан, Г. Мокієнко]. – Київ : Арт Економі, 2021. – 233, [4] c. : іл. кольор.

  До книжки увійшли фантастичні казки й оповідання, в яких талановита письменниця запрошує юних читачів у чарівний світ таємниць і чудес. Сюжети творів захоплюють і спонукають замислитись, казкові герої розумні й симпатичні, а легкий гумор додає снаги й оптимізму. Велике захоплення викликають казочки на космічну тематику.
  Без сумніву, світлі й добрі думки авторки приваблюють і зачаровують позитивом. Упевнено можна сказати, що перед вами надзвичайно цікава новинка – "Острівок нових казок".

Книга містить дарчий напис
"м. Чернігів. Обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка щирі привітання і хороші побажання від авторки книги".

7 квітня 2021 р.
підпис

821(477)
В 19
Василенко, Катерина Михайлівна.
  Хай живе Вареник! [Текст] : гуморески, жарти, усмішки, вірші
/ Катерина Василенко. – Київ : Арт Економі, 2020. – 181, [3] с. : іл.

  До книги київської пересмішниці Катерини Василенко увійшли естрадні монологи, діалоги, пародії, гумористичні оповідання, жарти, пісні, вірші.
  Авторка, зберігаючи славні традиції українського гумору, в персональному стилі з домішкою сатири прагне внести і своє веселе слово у велике мистецтво магії сміху.
  Дотепні українські жарти створюють чудовий настрій, додають оптимізму, сподівань на щасливе, заможне життя рідного народу.
  "Моє життєве кредо — сміх і радість дарувати людям", — любить повторювати заслужена артистка України Катерина Василенко.

Книга містить дарчий напис
"Щирі привітання і хороші побажання від землячки, авторки книги".

підпис

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано три примірника книги.

821(477.51)
В 19
Василенко, Катерина Михайлівна.
  Каламарчик веселого настрою [Текст] : гумор, казки, пісні, вірші для дорослих і дітей
/ Катерина Василенко. – Київ : Арт Економі, 2019. – 203 с. : іл.

  Автор книги "Каламарчик веселого настрою" — естрадна співачка, заслужена артистка України Катерина Василенко.
  У казковому ромашковому краї Шевченкове неподалік мальовничої річки Удай, що на Прилуччині, Катерина виросла, душею закохалася в чудову чернігівську природу, яка спонукала її до творчості, пісні.
  Свого часу закінчила Прилуцьке педучилище імені І. Я. Франка, театральну студію при Київському національному академічному театрі оперети, Народну консерваторію, навчалася в Ніжинському державному університеті імені М. В. Гоголя.
  У її творчому доробку книжка гуморесок для дорослих "Народне кодування", дитячі книжечки "Чарівна ложка", "Казки Катерини Василенко". Про співачку знято музичний фільм "І розцвіла душа моя в піснях". Видала збірку власних пісень "З чистої криниці", має три компакт-диски: "До ясеня-красеня", "З чистої криниці" та "Жіночі таємниці".
  Її твори друкуються в журналах "Квіти України", "Дивосвіт", "Малят¬ко", "Яблунька", "Отчий поріг", а також у газетах "Сільські вісті", "Прилучаночка". Катерина Василенко — багатогранна творча особистість, пише оповідання, вірші, казки, гуморески, створює музику до пісень. її слова сповнені глибокого змісту. У кожнім прохання: любіть природу, бережіть її, бо ми і природа — одне ціле.
  У здійсненні творчих задумів їй допомагає Товариство "Чернігівське земляцтво", яке очолює Віктор Ткаченко, і керівник Прилуцького відділення Чернігівського земляцтва Павло Кривонос.

Книга містить дарчий напис
"Щирі привітання і хороші побажання від землячки, авторки книги".

підпис

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано три примірника книги.

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється