Центр Розумкова

Центр Розумкова

338(477)
Е 45
    Економічні свободи для зміцнення соціально-економічного розвитку України в умовах глобальних трансформацій [Текст] = Economic freedom to strengthen Ukraine's social and economic development in the context of global transformations / Представництво "Фонду Фрідриха Науманна за свободу" в Україні, Центр Разумкова, Держ. Установа "Ін-т економіки і прогнозування НАН України". – Київ : Заповіт, 2020. – 276 с.

  Необхідною умовою економічного розвитку і становлення громадянського суспільства в Україні є розуміння владною елітою та суспільством головних чинників, тенденцій розвитку і ризиків сучасної світової економіки. Їх врахування уможливлює формування такого соціально-економічного і суспільно-політичного середовища, завдяки якому країна посилюватиме свою конкурентоспроможність, а з тим – поліпшуватиме добробут своїх громадян.
  Центр Разумкова, разом із фахівцями Державної Установи "Інститут економіки і прогно-зування НАН України", іншими визнаними українськими експертами, за підтримки Представництва "Фонду Фрідріха Науманна за свободу" в Україні, реалізували спільний проект "Економічні свободи для зміцнення соціально-економічного розвитку України в умовах глобальних трансформацій". Проект спрямований на дослідження і формування суспільно-політичних та соціально-економічних засад нової економічної політики в умовах загострення глобальної конкуренції.

338(477)
Ц 75
    Цифрова економіка: тренди, ризики та соціальні детермінанти [Текст] / Центр Разумкова ; [кер. проекту, авт. доп. О. Пищуліна] . – Київ : Заповіт, 2020. – 274 с.

  Видання присвячене дослідженню сучасного етапу світового економічного та соціального розвитку, що характеризується істотним впливом цифровізації. Завданням доповіді було дослідити головні детермінанти та підстави розвитку цифрової економіки в Україні, а також готовності України до запровадження та використання цифрових технологій (як з позиції постачальників, так і з позиції споживачів цифрових послуг). Крім того в доповіді проаналізовані потенційні ризики та загрози цифровізації в Україні та світі.
  Видання орієнтоване на широке коло читачів: наукових працівників, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто досліджує проблеми сучасних трансформацій.

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється