ДЕПАРТАМЕНТ сім’ї, молоді та спорту чернігівської обласної державної адміністрації

ДЕПАРТАМЕНТ сім’ї, молоді та спорту чернігівської обласної державної адміністрації

305(477.51)
Ж 72
  Жінки Чернігівщини: історія і сучасність. Жінка в умовах сучасної реальності: самоідентифікація і перспективи [Текст] : матеріали ХIII обл. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2020 р., м. Чернігів / Департамент сім'ї, молоді та спорту Черніг. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: І. В. Дорожкіна та ін.]. – Чернігів : Десна, 2020. – 102 с. – Бібліогр. в кінці ст.

  У збірнику представлені матеріали XIII обласної науково-практичної конференції "Жінки Чернігівщини: історія і сучасність" "Жінка в умовах сучасної реальності: самоідентифікація і перспективи", що відбулася 25 листопада 2020 року в Чернігові.
  Видання розраховане на працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, викладачів, студентів, активістів молодіжних і громадських організацій, працівників закладів культури та освіти, всіх, кого цікавлять історія жіночого руху, проблеми гендерної рівності в сучасному суспільстві, гендерний аналіз сучасної демографічної ситуації, ринку праці, трудових відносин, вплив пандемії COVID-19 на становище жінок і чоловіків.

  Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка подаровано 45 примірників видання. Частина з них залишиться у нашому фонді, а решту через обласний обмінний фонд буде передано до бібліотек області.

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється