САВИЦЬКА Наталія Григорівна

САВИЦЬКА Наталія Григорівна

821(477)
П 12
Павличко, Дмитро Васильович.
  Найкраще місце на землі [Текст] : вірші : для дошк. та мол. віку
/ Дмитро Павличко ; худож. Вікторія Ковальчук. – [2-ге вид.]. – Київ : Веселка, 2008. – 91, [4] c. : кольор. іл. – (Українській дитині).
 

  Найкраще місце на землі – там, де ти народився, де вперше побачив сонце і вперше почув казку, де киценька – у віночку, а журавель – у чобітках, де писанкові гори та рушникові ріки навчають любові до Батьківщини.
  Чудову книжку – подарунок українським дітям – створив лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Дмитро Павличко. А допомогла йому лауреатка премії імені Олени Пчілки художниця Вікторія Ковальчук.
  Дзвінке поетове слово й вигадливий пензель майстрині розкриють у кожній дитині здібності до образного мислення і поетичного сприйняття світу.

821(477)
Л 85
Лупашко-Музиченко, В. С.
  Копье масая, или Мамалыга на экваторе и другие рассказы [Текст] : для серед. и. ст. шк. возраста
/ Владимир Лупашко-Музиченко. – Киев : Полипринт, 2012. – 122, [5] c. : цв. ил.

  Київський школяр Артур потрапляє до Африки. Тут з ним і його другом – танзанійським хлопчиною Мапундою – відбуваються незвичайні історії. Двоє друзів побували в Танганьїці, на острові Занзібар та у країні Золотий Берег. Сам Артур опинився в масайському селі, де хлопцеві подарували спис – найдорожчий сувенір, що нагадує про перебування в Африці.
  Про те, в які ще пригоди встиг устряти Артур і як йому жилося вдалині від рідного краю, ви дізнаєтеся, коли прочитаєте книгу.

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється