КУШНЄРОВА Наталія

КУШНЄРОВА Наталія

821(477)=111
К 97
Kuschnerova, Natalia.
  My friend Ledvedik [Текст]
/ N. Kuschnerova ; transl. N. Kuschnerova ; illustrator A. Vasylenko. - Munich : EastEuroBooks, 2018. – 118 p. – Текст англ.

  Чи кожен може похвалитися другом, який уміє передавати думки на віддалі, за лічені секунди долати сотні кілометрів та ще й змайструвати генного відновлювача? А ось Максимкові пощастило: у нього є такий друг! Ім'я він має чудернацьке – Ледведик, і пригоди, які відбуваються з друзями, – незвичайні (книга англійською мовою).

    Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

821(477)=112.2
К 97
Kuschnerova, Natalia.
  Ferien mit Ledvedik [Текст]
/ N. Kuschnerova ; ubers. N. Kuschnerova ; illustrator A. Vasylenko. – München : EastEuroBooks, 2019. – 270 s. – Текст нім.

  "Канікули з Ледведиком” – продовження книги "Мій друг Ледведик" про пригоди хлопчика Максима та кумедного ведмедика з лев'ячим хвостом, який прилетів до нас із паралельних світів.
  Минуло більше року відтоді, як Ледведик пообіцяв повернутися. Тривала розлука дуже засмутила Максима, і хлопчик вирішив запросити до себе в гості студента по обміну. Коли Максим побачив його (а точніше – її) фото, він відчув, що вперше закохався.
  На жаль, Максимова надія не справдилася, бо замість чарівної дівчини до нього приїхав пустун на ім'я Владі зі своїм великим нахабним котом та купою вигаданих історій. Як не дивно, Владі допомагає Максимові знову знайти Ледведика, а потім вони всі утрьох також стають великими друзями (книга німецькою мовою).

  Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка подаровано два примірники книги.

821(477)=112.2
К 97
Kuschnerova, Natalia.
  Die Schlucht für Äsop [Текст]
/ N. Kuschnerova ; ubers. M. Kuschnerov. – München : EastEuroBooks, 2018. – 261 s. – Текст нім.

  Цей твір водночас схожий і на літературну "владу", й на її опозицію. Він виклично ексклюзивний але разом із тим має дивовижний запах традиції. "Езоп" є тим рідкісним випадком, коли вже з першого рядка розпізнаєш надзвичайне мовне обдаровання, і те захоплення лишається до останнього слова, бо його грайливий, вигадливий, витончений, висококультурний і багатомірний текст написано напрочуд добре (книга німецькою мовою).

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється