КАМІНСЬКИЙ Сергій Васильович

КАМІНСЬКИЙ Сергій Васильович

623(477)
К 18
Камінський, Сергій Михайлович.
  Народні панцерники в гібридній війні на Донбасі [Текст]
/ Сергій Камінський. - Київ : ДрімАрт, 2021. - 223 с. : іл.

  За роки проведення антитерористичної операції (АТО) та операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі народні умільці за сприяння й підтримки простих громадян, волонтерів, добровольців, кадрових українських військових, бізнесменів долучилися до створення чи вдосконалення десятків зразків бойової броньованої техніки. Завдяки їхнім надлюдським зусиллям та інженерним талантам цивільні й військові автомобілі у стислі строки буквально на очах одягалися в залізні лати, перетворюючись у вельми потужну, надійну й убивчу для ворога бойову техніку. Ці машини робили важку й корисну справу для бойових підрозділів на передовій, успішно проходили бойове хрещення, рятуючи безцінні життя та здоров'я бійців.
  Ця книга – щира і вдячна розповідь про звичайних безкорисливих людей, наполегливу й невтомну роботу справжніх українських Кулібіних, про їхні унікальні технічні витвори. Далеко не повна ретроспектива бойового парку народних панцерників, які були створені для захисту України від ворога.
  Низький уклін усім, хто поза своєю основною роботою натхненно, не покладаючи рук, творив ці фантастичні машини. І тим, хто на межі своїх фізичних і моральних сил, сміливо й мужньо, дуже часто з ризиком для життя, застосовував цю аматорську бойову техніку в екстремальних умовах гібридної війни на Донбасі. Честь усім і шана!

Книга містить дарчий  напис

  "Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка від автора на пам'ять з найкращими побажаннями!

підпис
14.10.2021 р."

Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється