ВАЙНО Марія Едуардівна

ВАЙНО Марія Едуардівна

   
  Роман у новелах Марії Вайно – про формування творчої особистості – від наївної ідеалістки до дорослої жінки, якій доведеться пройти неабиякі випробування й пізнати любов, віру, кохання, маніпуляції, зраду тіла й духовну зраду, народження й смерть, улюблену працю і неспромогу бути зреалізованою; це роман про дружбу й родину, внутрішню свободу і незриме насилля... про повернення до себе і до омріяної творчості... Епоха – кінець минулого століття.
  Усвідомлення акцентоване в деталі: в показі психолого-асоціативного поступового осмислення героїнею себе у "запропонованих обставинах". Тут пізнання в малому – великого, бо ці "малі дрібниці" стають відкриттями й іноді просто кардинально змінюють життя героїні.
   
  Альманах творів переможців Першого Всеукраїнського літературного конкурсу малих прозових форм ім. Василя Стефаника вміщує і новели, і оповідання, і замальовки, і образки, і шкіци, і бувальщини... У цих життейських картинах оті "малі дрібниці" зовсім "не дрібні"... Спиняють, проймають, змушують замислитися...
  Конкурс не зважає на вік претендентів, місце проживання, – тільки на якість метафоричної манери писання українською мовою. Має на меті щороку підтримувати розвиток і процвітання цього малого жанру в Україні та гідно нести честь імені великого українського новеліста – Василя Стефаника.
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється