ДЕМИДЕНКО Ганна

ДЕМИДЕНКО Ганна

821(477.51)
Д 30
Демиденко, Ганна.
  Сповідь душі [Текст]
/ Ганна Демиденко. - Ніжин : Лисенко М. М., 2019. - 391 с. : іл.   
  Земля Чернігівська подарувала світові тисячі талановитих людей, зокрема і в царині літератури. Це не могло не вплинути і на душу Ганни Демиденко, котра народилась і виросла на Чернігівщині. Героїчна нескореність рідного народу, пісенна краса і краса навколишнього світу, глибока духовність не могли не вплинути на формування особистості автора. Важке колесо сталінських репресій прокотилося і по її сім'ї (дідусь Лобода Іван Васильович був репресований комуністичною системою у 30-х роках). Любов до своєї землі, до матері – України, героїзм у національно-визвольній боротьбі присутні у багатьох її творах.
  Молитвами за поранену Україну, величанням мудрого терплячого і працьовитого народу переповнені її поезії, з яких струменить надія на перемогу, на щасливе майбутнє.
821(477.51)
Д 30
Демиденко, Ганна.
  Крізь гул століть [Текст] : [поезії]
/ Ганна Демиденко. - Вінниця : Твори, 2020. - 203 с. : іл.
  До нової поетичної збірки Ганни Демиденко "Крізь гул століть" увійшли вірші, написані переважно останнім часом. Багато поезій навіяні тривожним сьогоденням, де авторка досліджує вічні проблеми добра і зла, прагне зрозуміти події на Сході, осмислити сутність людського буття.
  Збірочка налічує 8 тем. Один із розділів книги "Міні-вірші" втілює в собі життєвий досвід автора, народну мудрість. Високою майстерністю відзначаються її твори про українську природу, філософська лірика, твори-присвячення, вірші для дітей. Почуттям глибокого патріотизму пройняті поезії про події на Донбасі, щира любов автора до України, її минувшини і сьогодення відчувається і у фінальному розділі книжки.
  Поезія Ганни Демиденко наповнена любов'ю до рідного краю, природи, відзначається глибоким ліризмом, щирістю, непідробними почуттями і переживаннями.
821(477.51)
Д 30
Демиденко, Ганна.
  До Волі [Текст] : [поезії]
/ Ганна Демиденко. - Вінниця : Нілан-ЛТД, 2021. - 219 с. : іл.
  У збірці представлені вірші різних років. Тут і громадянська тематика, і лірика кохання, і пейзажна лірика. Особливе місце авторка відводить останнім подіям на сході України, місцю поета у складні історичні часи. Поезія її сповнена багатством і сокровенністю почуттів і думок.
  Учительський почерк відчувається і в творах авторки, бо кожен її вірш світиться любов'ю до України і має неабияке виховне значення.
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється