КОВАЛЬ Леонід Андрійович

КОВАЛЬ Леонід Андрійович

271(477)
Б 28
"Батько наш... Хліб наш майбутній дай нам сьогодні... Дай нам сил подолати спокуси..." [Текст] : підруч. для нац. усвідомлення, воскресіння, розвитку та життя вічного. [Кн. 1] / [уклад. Л. А. Коваль]. – Кривий Ріг : Видавець Роман Козлов, 2022. – 247 с. 
  Головною метою цього просвітницького проєкту є аргументація необхідности досконалого виголошення молитви Господньої, відповідно до вимог Закону Божого, настанов святих отців Церкви в світлі сучасного українського правопису та вимови.
  В контексті викладеної розвідки світською особою, не богословом, коротко висвітлюється походження державного та національного прапорів, роз'яснюється коли та за яких обставин на Руси-Україні з'явилася писемність; звідки взагалі взялися москалі та їх диявольські облесливо-хамський язик; причини чергової русько-московської війни та умови ПЕРЕМОГИ в ній української Нації. Все це та багато іншого лежить на поверхні, всім відомо, але НАВМИСНО ніхто нічого НЕ хоче знати (черевом), тому що падати до диявола в прірву пекла набагато легше, ніж прикладати СИЛИ, піднімаючись в гору до Бога: визнавати свої такі звиклі-комфортні смертні гріхи, каятися в них, зрікатися їх, в т.ч. й божества московського – "идола, ЧУЖЕземного, НИЧТОжного" (Єр. 8:19), щоб отримати прощення Господа Бога та знайти вічне життя з Ним. Тому, цей націоналістичний проєкт покликаний НАЗВАТИ РЕЧІ та ПОДІЇ СВОЇМИ ІМЕНАМИ, без фарисейського лицемірства, показного пуританства, конкретно вказавши, хто НЕ «наші люди», хто НЕ ближній українській Нації, але ВОРОГ українцям (= україномовним); прикликати обмоскалену більшість (більшовиків) постколоніальної України НАВЕРНУТИСЯ до Бога – до Духа Святого – до Української Мови (1Ін. 4:2) в УНІТАРНІЙ Україні, щоб припинилася війна між протилежними духами та їх носіями.
  Тому що, без Творця всього й Слова Божого неможливо пояснити духовні та фізичні процеси, ЯКІ відбуваються В ЛЮДИНІ, державі та СВІТІ, Бут 1. Ін. 15:5.

 
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється