Музей-студія "СИЛА ПАТРІОТИЗМУ"

Музей-студія "СИЛА ПАТРІОТИЗМУ"

327(470)
М 33
Матвієнко, Володимир Павлович.
  Терористична Московія [Текст]
/ Володимир Матвієнко. – Київ : Наукова думка, 2023. – 37, [2] с. : фот. – (Терен людського життя).
  Терористична Московія – четверта брошура із Серії "Терен людського життя" Героя України Володимира Матвієнка. У час, коли рашисти вбивають населення України, спрямовують ракети та дрони на житлові будинки, школи, дитячі садочки, коли наші воїни мужньо, ціною власного життя захищають від русні Українську державу, патріот України Володимир Матвієнко не може мовчати. Сьогодні його зброя – це слово.
  Сама назва видання вже свідчить про суть Російської Федерації – тероризм, захоплення чужих територій, знищення мирних людей. Автор викриває історичну сутність московитів, наголошуючи, що загарбництво, жорстокість, зневага до інших народів – це риси, які притаманні русні ще з давніх часів.
  Кожний розділ автор починає уривками з поезій Тараса Шевченка, підкреслюючи, що через століття у реаліях сьогодення слова Великого Кобзаря залишаються яскраво промовистими та доречними.
  На думку Володимира Матвієнка, путінський режим повинен відповідати перед міжнародним трибуналом за зруйновані та спалені міста і села України, за тисячі і тисячі смертей невинних чоловіків, жінок і дітей.
  Глибокою вірою сповнені останні рядки видання:
  З нами Бог і з нами сила –
  Переможе Україна!
  Для усіх, кого хвилює доля Української держави, хто вірить, що таку державу не можна побороти, хто щодня повторює слова:
  Слава Україні!
  Героям слава!

  Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових подаровано десять примірників книги.
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється