ХАРВАТ Олександр Миколайович

ХАРВАТ Олександр Миколайович

72(477)
Ш 70
  Шляхами Великої Волині [Изоматериал] = Great ways of Volyn : [фотоальбом] / [текст В. Луц ; ідея, авт. проекту та фото О. Харват]. – Рівне : У харватері істин, 2012. – 285, [1] с. : іл. кольор. – (Бібліотека авторського проекту "Обличчя Планети Земля"). – Укр., англ.
  В альбомі представлено понад 250 фотографій найбільш відомих пам'яток архітектури та мальовничих куточків природи, що знаходяться на історичних теренах Великої Волині (Волинська, Львівська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька та Житомирська області України).
  Видання орієнтоване на краєзнавців, пошановувачів старожитностей, науковців, гостей краю та туристів.
7(477)
С 81
  150 святинь Великої Волині [Изоматериал] = 150 Sanctities of Volhynia : [Фотоальбом] / [текст: В. Луц, М. Бендюк ; ідея, автор проекту та фото. О. Харват]. – Рівне : У харватері істин, 2006. – 211, [11] с. : іл. кольор. – (Бібліотека авторського проекту "Обличчя Планети Земля"). – Укр., англ.
  В альбомі представлено понад 150 рухомих пам'яток культурної спадщини з території Великої Волині, що знаходяться в експозиціях музеїв, запасниках, храмах, приватних колекціях. Читачі зможуть ознайомитись із кращими зразками іконопису, живопису, скульптури, декоративно-ужиткового мистецтва та стародруків від XII до XX ст.
  Видання орієнтоване на краєзнавців, пошановувачів мистецтва, науковців та гостей краю.
94(477)
П 27
  Пересопниця. Батьківщина української Першокниги [Изоматериал] = Peresopnytsya. Cradle of the Ukrainian Holy Writ : [фотоальбом] / [текст А. Обарчук ; ідея, авт. проєкту та фото. О. Харват]. – Рівне : У харватері істин, 2013. - 75, [3] с. : іл. кольор. – (Бібліотека авторського проекту "Обличчя Планети Земля"). – Укр., англ.
  Оберіть гарний день (і не важливо, що Вам сподобається більше – число на календарному листку чи погода поза межами квартири) та візьміть курс на північний-захід від Рівного. Лише якихось два десятки кілометрів від обласного центру, і Ви – у Пересопниці.
  Якщо ж умовне "сьогодні" з невідомих причин для мандрівки не пасує – пошарудіть пахучими сторінками альбому, який точно тримаєте в руках (за інших обставин Ви б просто не могли цього читати) і "нагуляйте" туристичний апетит на близьке "потім"...
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється