Вікімарафон – 2024

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Софії та Олександра Русових
16:00 Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів
Вікімарафон – 2024

  30 січня о 16:00 у Регіональному тренінговому центрі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбудеться щорічний Вікімарафон – захід до 20-річчя української Вікіпедії, мета якого – залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.
  Узяти участь у марафоні можуть усі охочі. Запрошуємо долучитися та привітати найбільше джерело знань українською мовою, створивши хоча б одну нову статтю. Оскільки Вікіпедію наповнюють лише волонтери й волонтерки, залишається багато тем, які потребують додаткового висвітлення.
  Учасники марафону отримають сувеніри та приємність у вигляді чаювання-кавування зі смаколиками.
  Приходьте відзначати день народження української Вікіпедії з нами!
  Вікімарафон – наймасштабніша акція з редагування української Вікіпедії. Вікіфлешмоби (згодом – Вікімарафони) відбуваються щорічно з 2014 року. Ідею проведення Вікіфлешмобів в українській Вікіпедії одним із перших висловив Ігор Костенко, дописувач Вікіпедії з Небесної сотні. Цей захід за традицією проводить ГО "Вікімедіа Україна".
  ВАЖЛИВО! У разі оголошення ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ проведення заходу призупиняється. Гості і працівники бібліотеки прямують до найближчого укриття (просп. Миру, 35, 35а, 35б).

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється