Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу!

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Софії та Олександра Русових
9:30 Всі відділи
Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу!

  14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Чернігівська ОУНБ імені Софії та Олександра Русових щороку долучається до його відзначення. Цей рік – не виняток. Отже, запрошуємо всіх охочих узяти участь в акції дарування книг нашій бібліотеці. Ми достеменно знаємо: вони ще багато разів порадують наших читачів!
  Даруйте вже прочитані книги, за бажання та можливості – щойно придбані, які ще пахнуть свіжою типографською фарбою. Бува, що у когось на полиці поряд стоять дві абсолютно однакові книжки. Принесіть одну з них до бібліотеки – і радості у світі стане трішечки більше.
  Для когось книжка – джерело пізнання нового, для когось – відпочинок, а для когось – розрада у тяжкий час, коли в Україні триває війна. Історії війни багатьох людей красномовно свідчать про те, що серед пострілів та вибухів від розпачу рятувало саме читання. Кілька сторінок у хвилини затишшя… І це – чистісінька правда.
  Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу! А винагородою за це стане вдячність – і бібліотекарів, і читачів.
  Початок акції – 14 лютого. Триватиме вона до кінця місяця.
  Чекаємо на вас з понеділка до четверга з 9:30 до 18:00, у суботу й неділю – з 10:00 до 18:00.

  Довідкова інформація

  Міжнародний день дарування книг – свято, що з'явилося 2012 року за ініціативи засновниці відомого сайту дитячої книги Delightful children's Books у США Еммі Бродмур. Ідею мамі підказав маленький син, який запитав, чому нема особливого дня, коли люди дарують одне одному книги. Таким днем стало 14 лютого. Цю ініціативу підтримують у всьому світі. І досі щороку до неї долучаються нові учасники.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється